Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Esetek Certuss az Öcsi Hús Zrt. üzemében

> Cikkajánló  

Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Certuss az Öcsi Hús Zrt. üzemében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. február 24. hétfő, 13:21

Házias ízesítés, családi tulajdon
Öcsi Hús Zrt Öcsi Hús Zrt

Mátészalkán, egy családi tulajdonú Zrt. keretén belül 1993 óta gyártanak kiváló húskészítményeket, sertés-, marha és baromfihús feldolgozásával.
Az Öcsi Hús Húsipari Termelő és Kereskedelmi Zrt. évente mintegy 2400 tonna készterméket állít elő, ami 30 féle termékből áll, mintegy 55 fő 2 műszakos foglalkoztatásával, 1200 négyzetméteren.


Öcsi Hús Zrt. Öcsi Hús Zrt. Az Rt. története 1990-re nyúlik vissza, egy termelőszövetkezeti tulajdonban lévő magtár megvásárlásával. 1993-ban az ingatlanon már húsüzem működik. Kiváló, házias ízesítésű, komoly szakmai háttér mellett készített és visszafogott árakon értékesített termékeik által szereztek ismeretséget vásárlóik körében.
Az üzem 1998-ra a piaci lehetőségek kielégítésének határához érkezik és nagymérvű bővítést, illetve korszerűsítést hajt végre, figyelemmel a várható EU csatlakozásra és az ukrán, román, orosz export lehetőségekre is.
2002-ben technológiai fejlesztés történt a pácolás területén, valamint a csomagolási technológiában. 2003. márciusában megszerezte az Rt. az EU bélyegzőt és ezzel megteremtette a lehetőséget az Európai Unió tagállamaiba történő beszállításra.

2005-ben a cég a főzés- füstölés- hőkezelés területén korszerűsített.

2010 év végén került sor egy Certuss Junior 600 kg/h típusú gőzfejlesztő beszerzésére, amellyel a főző-füstölő szerkény korszerű és gazdaságos fűtését oldották meg.
A gőzfejlesztő azóta is napi 18 órát megy folyamatosan, rendszeres karbantartás és ellenőrzés mellett.

Termékeik között a népszerű hagyományos húskészítmények mellett (Szatmári termékcsalád, Öcsi termékcsalád) szerepelnek még allergénmentes hústermékek is.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.