Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Termék, technológia Előnyök műszaki oldalról

> Cikkajánló  

Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Előnyök műszaki oldalról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. február 08. kedd, 16:39

M, mint moduláris

új elektromos Certuss múszaki előnyei

Az új CERTUSS E 6-72 M elektromos gőzfejlesztő elnevezésében szereplő M karakter utalhatna akár a készülék kifejlesztett műszaki előnyeire is, de itt konkrétan az M, mint moduláris, a fokozatmentes elektronikus teljesítményszabályozóra utal. A gondosan megtervezett, high-tech design mellett tehát műszaki szempontból is számos érdekességet mutat az idén debütáló berendezés.

Elektromos - Kezelőbarát - Takarékos

A három legfontosabb jellemző tükrözi, hogy sikerült az elektromos gőzfejlesztőknek egy olyan generációját kifejlesztenie a német nagy múltú vállalatnak, amellyel a kutatás-fejlesztés során feltárt igényeket és problémákat igyekeztek megoldani.

Certuss E 6-72 M A klasszikus új generációja
Az E 6-72 M gépek az azonnali teljesítmény illeszkedésnek, az egyszerűsített kezelésnek és a magas fokú szervizbarát jellegüknek köszönhetik majd népszerűségüket.

Kicsi, komplett és biztonságos
Az E 6-72 M berendezések teljes, üzemkész, elektromosan szabályozott gőzautomaták, beépített tápvíztartállyal és tápvízszivattyúval, valamint a nyomás és hőmérséklet szempontjából az összes biztonsági berendezéssel ellátva. az ügyfél csak az ellátó vezetékeket kell, hogy kiépítse.

Kézi, táv- vagy automata vezérlés
A vezérlése vagy kézileg egy egyszerű gombnyomással vagy a készülékbe beépített opcionális "Thermotimat" automatikán keresztül történik. Lehetséges továbbá egy ZLT/GLT-n keresztüli vagy egy külső impulzus általi vezérlés, úgy mint az üzemelési és hibaüzenetek kijelzése és továbbítása. A berendezés szívét egy PLC-vezérlés jelenti, amely az üzemelési és hibaüzeneteket a megfelelő információkódban jeleníti meg.

Opcionális kiegészítők:

- Teljesítményválasztó kapcsoló: többfokozatú készülékeknél a fűtési teljesítmény korlátozható.
- Automatikus sótalanítás: a teljesen automatikus és idővezérelt sótalanítást egy opcionális berendezés végzi és garantálja a változatlanul magas gőzminőséget.
- Automatikus iszapolás: ezzel a kiegészítővel a nyomástartály minden lekapcsoláskor iszapmentesítődik.

Felállítási feltételek:

A nyomástartó berendezésekről szóló 97/23 EK európai irányelv szerint az E 6 - 72 M berendezések az üzemi nyomástól függően a II-es vagy III-as kategóriába sorolhatók. E berendezések EG-típusvizsgálaton mentek át. Az E 6 - 72 M gőzautomaták az EK tagországaiban a felállítási és üzemeltetési megkönnyített feltételek alá esnek. Németországban nem igényelnek engedélyezést és TÜV bevizsgálást. Magyarországon 6 bar-os biztonsági szeleppel csak bejelentés kötelezett.

Certuss elektromos E 6-72M Az ipari berendezések tervezésénél viszonylag ritka szempontként játszik szerepet a gép külső formavilága. A CERTUSS azonban egy neves formatervező csapatot kért fel a munkára azzal a céllal, hogy már a gép megjelenése is hangsúlyozza a fejlesztés magas színvonalát. Az új elektromos gőzfejlesztő design-ról olvassa el cikkünket!

Amennyiben további részletes műszaki adatokra kíváncsi, a Bepatek Kft. szakemberei segítenek Önnek a 06-23-521-521/1-es telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. www.bepatek.hu

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.