Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Termék, technológia A legújabb gőzfejlesztők előnyei

> Cikkajánló  

Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
A legújabb gőzfejlesztők előnyei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2015. szeptember 25. péntek, 00:00

Modulációs égőszabályozás, jobb gőzminőség

Certuss Universal TC Certuss Universal TC


A CERTUSS TC új generációs gőzfejlesztők több éves fejlesztés után kerültek piacra, s mind a berendezés külső megjelenése mind pedig technológiai előnyei szempontjából is kiemelkedőnek eredményeket érnek el számít.


Mit jelent a modulációs égőszabályozás az új Certuss gőzfejlesztőknél?

Pontosabb nyomástartást
Jobb gőzminőséget
Nagyobb rugalmasságot
Energiatakarékosabb üzemet


Pontosabb nyomástartás: a precíziós nyomásmérőnek és a vezérlésnek köszönhetően az érintőpanelről beállított gőznyomást pontosan tudja tartani az új Certuss Universal TC.
Jobb gőzminőség: a berendezés folyamatos szabályzása és a frekvencia-vezérelt tápszivattyú lehetővé teszi, hogy a gép a gőznyomás mellett a gőzhőmérsékletet is figyelembe vegye, ezáltal mindig száraz, telített zónában tudja tartani a gőzparamétereket.

Nagyobb rugalmasság: a központi vezérlés memóriájába különböző gőztermelési karakterisztikákat lehet elmenteni, ezáltal teljesen a termelési igényeknek, a technológia elvárásoknak megfelelő gőzminőséget tud a berendezés előállítani.

Energiatakarékosabb üzem: a folyamatszabályozás mindig az adott elvételhez illeszkedő gázfogyasztást jelent, nincsenek gyakori égőindulások, ezáltal az új konstrukció energiatakarékosabb üzemet biztosít.

Az új Touch Control: érintőképernyős vezérlés

A berendezés kezelése, beállítása egy egyszerűen használható grafikus érintőkijelzős kezelőfelületen történik. A Touch screen kijelzőn különböző jogosultságok adhatók a felhasználók számára, a kezelő „start-stop” funkciójától kezdve a műszaki vezető gőznyomás és gőztermelési karakterisztika választási lehetőségén keresztül (különböző technológiai igényekhez különböző beállítások, akár más gőznyomások, „receptek”) a szerviz jogosultságig. A technológiára szabályzás, távvezérlés és ellenőrzés akár távolról, hálózaton keresztül vagy mobiltelefonról is történhet, időt és pénzt megspórolva, ezáltal. 
A kijelző magyar nyelven, jól érthetően és egyszerűen segíti a munkát, az előre beállított programokkal egy konzerválás vagy kazán felülvizsgálat leegyszerűsödik.

Az új berendezés prospektusa elérhető.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.