Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Hírek (G) Rendezvény beharangozó

> Cikkajánló  

A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Rendezvény beharangozó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. október 08. péntek, 00:00

Új ipari, technológiai megoldások és hatásuk a költségek változására

 

A Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) 2010. november 24-én Ipari és Technológiai Szakmai Nap-ot szervez Budapesten a Hotel Venturában.
Hat cég (Weishaupt, CERTUSS, BWT, Rosenberg, Rehau, Wilo)  előadását hallhatják az érdeklődők a különböző új ipari technológiai megoldásokról, és azok gazdaságosságáról valamint energiahatékonyságáról.

A Weishaupt előadásából megismerhetik az ipari és technológiai berendezések hőellátását, azok hőigényét, a hőtermelő berendezések üzemelési körülményeit és a füstgázmérés problematikáját.
A Bepatek Kft. CERTUSS gőzfejlesztő üzletága bemutatja újdonságát a füstgáz hasznosítását és annak energiahatékonyságát.
A Rosenbergtől érkező előadó az épületek energiatakarékos szellőztetését ismerteti. A hővisszanyerők alkalmazási szempontjain túl a gazdaságossági összehasonlító számításokkal is megismerteti a vendégeket.
A Rehau a fenntartható fejlődés jegyében a polimer anyagú csőhálózatokról, a megújuló energiaforrások és azokhoz kapcsolható fűtési rendszermegoldásokról beszél majd.

A szakmai nap látogatása ingyenes! Várnak minden ipari technológiai tervezésben érdekelt szakembert, illetve kivitelezőt. Jelentkezési határidő a rendezvény előtt három nappal.
Jelentkezés e-mailen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet, vagy telefonon a 72/516-442-es telefonszámon, faxon: 72/516-443 számon. 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.