Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Hírek (G) Megjelent az élelmiszeripari pályázat

> Cikkajánló  

A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Megjelent az élelmiszeripari pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. június 06. szerda, 09:32

Élelmiszer feldolgozók számára

élelmiszeripari pályázat pályázatok
Megjelent az élelmiszer feldolgozók fejlesztését szolgáló pályázat 5 milliárd forintos kerettel, melynek célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszerbiztonsági és  – higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

Beadás: 2012.06.22.és 07.23. között!

Támogatás intenzitás: 40%-60%

Támogatható tevékenységek és elszámolható költségek

  • a gép és technológia beszerzése
  • az új és felújítással járó építési tevékenység
  • a számítógépek működését lehetővé tevő alapszoftverek kivételével, a gazdálkodás bármely területét kiszolgáló szoftver fejlesztése, és az ezt szolgáló hardver beszerzése

A tevékenység a támogatási kérelem benyújtása után az ügyfél saját felelősségére megkezdhető.

A gépbeszerzések esetén pályázati támogatás érhető el a élelmiszeripari gépkatalógusban szereplő berendezésekre. A CERTUSS gőzfejlesztők 2007 óta szerepelnek ezekben a katalógusokban, mint az élelmiszeripari technológiák fontos termelő eszközei.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.