Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Hírek (G) BME hallgatók a CERTUSS-nál

> Cikkajánló  

„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
BME hallgatók a CERTUSS-nál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. március 21. hétfő, 15:06

A jövő mérnökei

Certuss gőzfejlesztő előadás Certuss gőzfejlesztő előadás

2016. március 1-jén a BME gépészmérnök és energetikai mérnök hallgatói látogattak el a Bepatek Kft-hez, hogy meghallgassák Biberika János energetikai mérnök szakmai előadását a CERTUSS gőzfejlesztőkről és megnézzék a kiállított gépeket. Évről évre egyre több fiatal mérnök érdeklődik a gőztechnológia iránt, ami megnyugtató, hiszen jelenleg több mint 80 iparágban, közel 900 partnernél van jelen csak Magyarországon CERTUSS gép, a termelés, szolgáltatás különböző területein és fázisaiban, tehát utánpótlásra szükség lesz.

Certuss gőzfejlesztő előadás Certuss gőzfejlesztő előadás Hazánkba 1967-ben került először CERTUSS gép, az új generációs CERTUSS Junior TC gépeknek is egyre nagyobb a piaca, hiszen a németországi gyár folyamatosan nagy gondot fordít a kutatásra és fejlesztésre, így egyre korszerűbb gépeket tudnak üzembe állítani. Az alkatrészek garanciája 20 éves időtartamot fog át, Magyarországon a Bepatek Kft-nél pedig folyamatos készlet áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy az esetleges problémáknál azonnal javítani tudják a hibát, annak érdekében, hogy partnereiknél a termelés/szolgáltatás rövid időre se essen ki.

A jó minőség tehát garantált és tapasztalható technológia és szerviz oldalon egyaránt. A Bepatek Kft-hez ellátogató hallgatók megismerkedhettek referencia partnereik esettanulmányával, s azzal, hogy a különböző területeken milyen módon hasznosítható a gőz, s milyen más technológiák, berendezések kiváltására szolgálhat, akár költséghatékonysági, akár energiamegtakarítási vagy technológiai szempontból.

Az érdeklődő hallgatók nemcsak az előadás után kérdezhettek energetikai mérnök kollégáktól, hanem az iskolapadba való visszatérés után is van lehetőségük feltenni kérdéseiket, akár szakdolgozat megírásához is.
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.