Ön itt van most:

> Cikkajánló  

„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
Kis helyigény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2012. február 24. péntek, 00:00

CERTUSS konténer

  Certuss konténer Certuss konténer

A CERTUSS gőzfejlesztők egyik nagy előnye az egyszerű kezelhetőség mellett a kis helyigény. A készülék és segédberendezéseinek telepítése nem igényel komoly kazánházat, a berendezések kubatúra igénye (helyigény) nem túl nagy, mégis néha felvetődik az az igény, hogy a berendezést konténerbe helyezve telepítsék le. Ennek oka lehet helyhiány, maga az épület hiánya, vagy az optimálisabb elhelyezés lehetősége. Erre kínálunk megoldást komplett konténeres berendezéseinkkel.

certuss konténer certuss konténer A gőzfejlesztő konténerébe gyakorlatilag az összes, a működéshez szükséges berendezés elfér: a vízkezeléstől kezdve a táptartályon át a gőzfejlesztőig. Ezeket a vevő igényei és a műszaki feltételek alapján válogatjuk össze. A készülék 24h-ás időszakosan felügyelt üzeme könnyen megoldható, a konténer gázérzékelőkkel, vészszellőzéssel felszerelt. Ekkor a berendezéssel naponta egyszer kell csak foglalkoznia a kezelőjének.  A konténert komplett engedélyezett kéménnyel és teljes engedélyezéssel is tudjuk szállítani.

 A konténer egyik nagy előnye, hogy a munkavégzés folyamatos ellenőrzésünk alatt zajlik, így egy magas fokú ellenőrzött működésbiztonságot kínál a felhasználónak. A berendezéseket elektromosan és gépészetileg (víz, gőz) is folyamatos mérnöki felügyelet mellett a konténeren belül leszállítás előtt összekötjük, ezáltal a felhasznált anyagok is folyamatosan ellenőrzésünk alatt vannak.

 A konténert a már előkészített betonalapra helyezzük, és az energiacsatlakozási pontokra kötjük, így a terepi munkavégzés ideje rendkívüli módon lerövidül, megtakarítva ezzel az időigényes helyszíni szereléseket. A telepítés így gyors, gazdaságos, rövid idő alatt elvégezhető.

Mivel a gőzfejlesztőhöz szükséges segédberendezések összetétele mindig az üzemi feltételek alapján kerül kiválasztásra, ezért az adott konténer is mindig egyedi igények és összeállítás alapján kerül legyártásra. Ilyenkor a konténer külső nyílásait, szerelvényeit, sőt, színét is a vevő kívánságai szerint tudjuk kialakítani.

 Az országban már több helyen üzemel ilyen készülék, a Bepatek Kft, készséggel várja az érdeklődők jelentkezését.

Látogasson el a www.gozfejleszto.hu oldalra, ahogy egyéb érdekességeket is olvashat a berendezésekről.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.