Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Termék, technológia Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér

> Cikkajánló  

A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. június 28. szerda, 14:00

Több mint 300 üzemben telepítették Magyarországon eddig a CERTUSS gőzfejlesztők JUNIOR típusát. A német gyártó előnye, hogy kizárólag a gyorsgőzfejlesztők fejlesztésére fókuszál, így mestere a területnek. Ennek és a német precizitásnak köszönheti idén 60 éves fennállását és piacvezető helyét is.

 

A gőzfejlesztők legújabb tagja, a JUNIOR 80 – 400 TC (Touch Control) sorozat teljesen üzemkész, elektronikusan szabályozott, s felszerelt az égőtechnika, a nyomás és a hőmérséklet felügyeletéhez szükséges összes biztonsági berendezéssel. A tüzelésmenedzsment, mely elektronikus és önmagát felügyeli, valamennyi tüzelőanyaghoz programozható. A termékcsalád berendezései 80-tól 400 kg/h gőzteljesítmény között érhetőek el. Hazai vonatkozásban elmondható, hogy az első három legnépszerűbb méret a:

 

1. JUNIOR 200 TC – 200 kg/h - földgáz fűtés

2. JUNIOR 400 TC – 400 kg/h – földgáz fűtés

3. JUNIOR 300 TC – 300 kg/h – földgáz fűtés

 

Üzemeltetése és felállítása a berendezéseknek egyszerű, alapozás nélkül, alacsony helyszükséglet mellett is biztonságos. Kimondottan kazánházra nincs szükség, a felállítás munkahelyiségekben is engedélyezett. A JUNIOR berendezések normál üzemi nyomás mellett csak bejelentés kötelezettek.

 

Felhasználási területét tekintve a húsipar, egészségügy, sütőipar, mezőgazdaság valamint a pálinka és sörfőzés területén alkalmazzák leginkább ezt a sorozatot. További felhasználási területekről tájékozódhat a forgalmazó weboldalán.

 

Thermotimat automatikával kombinált kiegészítőkkel opcionálisan felszereltek a gépek, amelyek révén lehetővé válik a teljesen automatikus üzemeltetés, automatikus iszapolással, indítási víztelenítéssel. A berendezésen található 7”-os Touch Control érintőképernyős vezérlés képe a Thermotimatnak köszönhetően akár táblagépen is elérhető

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.