Ön itt van most:

> Cikkajánló  

„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Cégek
Gyártók, partnercégek, kivitelezők, tervezők bemutatása, ismertetése.

Profood Flexum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. március 29. kedd, 14:08

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása CERTUSS gőzfejlesztőt használ

Profood Flexum

A 2017-ben 10. születésnapját ünneplő, mosonmagyaróvári telephelyű, tejtermékek feldolgozásával foglalkozó Profood Flexum Kft. 2013-ban elnyerte az Enterprise Investors által alapított Pegazus Díjat, „Feltörekvő” kategóriában, amely a legdinamikusabban fejlődő magyar kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el.

Bővebben...
 
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. június 29. csütörtök, 07:55

 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft. tulajdonosával beszélgettünk

20 év húsfeldolgozói tapasztalat áll Győri János mögött, aki édesapjától tanulta a házias ízek elkészítésének fortélyait, s amit kamatoztat saját vállalkozásában is. A Zádor-Hús 2003-ban alakult, 2005-ben zöldmezős beruházás keretében épült meg az 1300 m2 –es húsüzem, melyet 2009-ben bővítettek. Jelenleg több mint 50 féle termék gyártása folyik a területen, melyek a legkorszerűbb gyártástechnológiával készülnek, mert – ahogy a szlogen is szól – nem mindegy, hogy mit eszünk. 

 

 

 

Bővebben...
 
Lolly Édesipari Kft. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2015. július 01. szerda, 00:00

Nyalókák CERTUSS-szal

Lolly Édesipari Kft. Lolly Édesipari Kft terméke

Gyermekkorunk kedvenc színes nyalókáit, és cukorkáit gyártja a Bepatek Kft egyik partnere, a Lolly Édesipari Kft, ahol egy CERTUSS Junior 200 kg/h típusú gyors-gőzfejlesztő telepítése történt 2014-ben.

Bővebben...
 
Cégriport: Hungarika Nagykőrösi Konzervüzem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. október 08. kedd, 00:00

Gyümölcsbefőtték és biolekvárok CERTUSS-szal

  Cégriport: Hungarika Nagykőrösi Konzervüzem Hungarika Konzervüzem

A nagykőrösi konzervgyártás több mint százéves ipari múlttal büszkélkedhet, hiszen az 1892-ben alapított Gschwindt-gyár a környék kitűnő gyümölcs- és zöldségtermesztésének köszönhetően dinamikusan fejlődött a második világháborúig. Az 1950-es években már Nagykőrösi Konzervgyár néven a főleg külföldre termelő szocialista termelési berendezkedésű üzem tovább fejlődött egészen az 1980-as évekig, mikor Európa második legnagyobb konzervgyáraként tartották számon, több mint 2400 alkalmazottal, jól csengő márkaneveivel és termékeivel. A rendszerváltás utáni privatizáció során a gyár francia kézbe került és felszámolta termelését.

Bővebben...
 
Kakuszi Csaba PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. június 19. kedd, 00:00

Egy fiatal vállalkozó az italgyártásban, aki nem ismer lehetetlent

Kakuszi Csaba Kakuszi Csaba portré
Kakuszi Csaba, akinek neve a magyarországi rallye-ban jártas közönség számára ismert lehet, most az eredményes versenyzői pályafutása mellett az eddigi sikeres életútjáról beszélt nekünk.
15 éves korában, szinte gyerekként hozta úgy a sors, hogy az üzleti világba csöppent, s 38 évesen jelenleg 80 főt foglalkoztat 2 üzemcsarnokában, 8 céget vezet, 200-300 termék van cégeinek kínálatában, és több termék kifejlesztésén dolgozik ma is. Utóbbiak közül az egyik piaci újdonságnak számító termék alapötletének gyártásához egy CERTUSS Junior 400 típusú gőzfejlesztő berendezést használnak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2