Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Hírek (G)

Szakmai hírek, aktualitások. Gyártók friss információi. Tudósítás rendezvényekről, eseményekről. Külföldi friss hírek, események beszámolói.Újabb egyetemista csoport a BEPATEK-nél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. április 28. péntek, 10:50

A Budapesti Műszaki Egyetem után az érdi cég vendégül látta a gödöllői Szent István Egyetem hallgatóit is. A Létesítménymérnök mesterképzésben részt vevő fiatalok előképzettségük, szakmai ismereteik alapján teljes létesítmény-kivitelezési folyamat végigkísérésére képesek, a koncepció kialakításától a tervezésen keresztül a beüzemelés elvégzéséig, a továbbiakban pedig az üzemeltetés, karbantartás, felújítás teendőinek összefogására is alkalmasak lesznek.

Újabb egyetemista csoport a BEPATEK-nél

Bővebben...
 
Utánpótlás a BEPATEK-nél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. március 20. hétfő, 11:00

Sokadik alkalommal látogattak el cégünkhöz a Budapesti Műszaki Egyetem legfőképp gépészmérnök, energetikai mérnök és hőerőgépész hallgatói, hogy meghallgassák Biberika János izgalmas és tartalmas előadását a BEPATEK-CERTUSS gyorsgőzfejlesztők működéséről.

Utánpótlás a BEPATEK-nél  

Bővebben...
 
Gőzekeraktár Kelenföldön - Időutazás 1894-be PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. november 07. hétfő, 14:15

Piszkos, zömök sárga szimmetrikus épületre lehetünk figyelmesek az Osztyapenkó volt helyéhez közel, mikor Budapestről igyekszünk kifelé. A ház falán alig olvasható felirat: „John Fowler és tsa Gőzekék”. Miért volt John Fowler Kelenföldön és ki is volt ő?

Gőzekeraktár Kelenföldön - Időutazás 1894-be   Gőzekeraktár Kelenföldön - Időutazás 1894-be   

Bővebben...
 
BEPATEK-CERTUSS siker a Kelenföldi Erőműben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. november 07. hétfő, 13:15

A Magyar Épületgépészek Szövetségének alelnöke, Pánger László vezetésével indult a Kelenföldi Erőműben tartott VI. Ipari és Technológiai Szakmai Nap, ahol többek között a BEPATEK képviseletében Gáspár Pál műszaki koordinátor is bemutatta a cég által forgalmazott német CERTUSS gőzfejlesztők tulajdonságait, újdonságait és működését. A résztvevő cégek kiállítás keretében is lehetőséget kaptak arra, hogy az előadásokon túl akár személyesen is tájékoztassák az érdeklődőket termékeikről.

BEPATEK-CERTUSS siker a Kelenföldi Erőműben

Bővebben...
 
Gyorsgőzfejlesztő vonatkozások a XIV. Műszaki Biztonsági Konferencián PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. november 07. hétfő, 10:54

A Magyar Tartálytechnikai és Nyomástartó Berendezés Szövetség 2016. szeptember 28-29-én rendezte meg konferenciáját a műszaki biztonsági kérdések témakörében. A plenáris ülés és a szekció-előadások egyaránt az ipari termelés műszaki, biztonsági és környezetvédelmi hatásait vizsgálták.

Gyorsgőzfejlesztő vonatkozások a XIV. Műszaki Biztonsági Konferencián

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 22