Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Felmérés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. szeptember 20. hétfő, 00:00

Mi szerint döntenek a felhasználók?

Certuss diagram
A Bepatek Kft. felmérést végzett az elmúlt 1 évben, CERTUSS berendezést vásárló ügyfelei körében. A felmérésben arra keresték a választ, hogy milyen szempontok miatt döntöttek ügyfeleik cégük illetve CERTUSS német gyártmányú gőzfejlesztő berendezéseik mellett. A válaszadók 4 ismérv közül választhattak, amelyek az ár, a minőség, a szakmai tapasztalat és a megbízhatóság voltak. Természetesen a kérdőíven lehetőségük volt a célzott partnereknek egyéb érveket és okokat is feltüntetni, amelyek közül sokan pl. a referenciákat is kiemelték.
A felmérés kiértékelése szerint a válaszadók 60%-a első helyen a minőséget jelölte meg, mint számára legfontosabb szempontot, amely döntéséhez szükséges volt,  25 % pedig a  készülékek illetve a cég megbízhatóságát tekintette döntő érvnek. További 10 %  a cég szakmai tapasztalatát tartotta kiemelkedőnek, és végül 5 % számára az ár volt, ami alapján választott.
A Bepatek Kft. idén egy újabb ismérvvel látta szükségesnek a kérdőívben felsorolt szempontokat kibővíteni, amely az energia-megtakarítás címszó lett. Nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a jelenlegi gazdasági helyzetben ezt a sok esetben befolyásoló szempontot is kiemelni, amelyet számos konkrét számítással tudnak igazolni.
CERTUSS gőzfejlesztők iránti érdeklődését közvetlenül a 06-23-521-521/1-es telefonszámon fogadja a Bepatek Kft. mérnök szakembere.
További információk a www.bepatek.hu oldalon találhatók.
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.