Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Régen és Ma PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. április 25. csütörtök, 09:48

Az új generációs CERTUSS Universal gőzfejlesztő bemutatkozott

Certuss gőzfejlesztő történelem Certuss gőzfejlesztő történelem

A több mint 55 éves vállalat az elmúlt másfél évben óriási fejlesztési munkát valósított meg, amelynek eredményeképpen egy külső megjelenésben is nagy változást mutató új generációs gőzfejlesztő sorozatot hozott létre. Az új TC sorozat első termékcsaládja az Universal kategóriában, vagyis a nagyobb kapacitású berendezések esetén jött létre, és kezdődött meg forgalmazása most már Magyarországon is.
CERTUSS Premier az Abacus Hotelban

Certuss Premier Abacus Hotel Certuss Premier Abacus Hotel Mr Bernd Glaesser, a CERTUSS németországi gyártóvállalat értékesítési igazgatója látogatott el hazánkba és mutatta be személyesen a legújabb generációs CERTUSS Universal TC gőzfejlesztőt.

A szakmai körnek rendezett előadáson sok-sok kérdés hangzott el az új generációs berendezések fejlesztéseivel kapcsolatban. A jelen lévő szakemberek véleménye és a korábban végzett felmérésünk szerint is a legfontosabb újdonságot a moduláló teljesítményszabályozás jelenti az új berendezések esetében.
Az adott gőzszükséglethez igazodó azonnali energia- és költségtakarékos teljesítményszabályozás az elektronikus tüzelésmenedzsmentnek és őrlángrendszernek köszönhető.
A bemutató érdekessége volt, hogy az új berendezés 7”-os érintőképernyőjén megjelenő vezérlést a vendégek is kipróbálhatták, és meggyőződhettek róla, hogy az új sorozat kezelése ezzel a fejlesztéssel magától értetődő. Minden üzemi és üzemzavar jelzés, valamint a szervizutasítás vizuálisan, a kívánt nyelven jelenik meg. A vezérlés kézzel, grafikus támogat Certuss Premier Abacus Hotel Certuss Premier Abacus Hotel ású indítási és lekapcsolási parancsokkal, vagy a berendezés teljesen automatikus, kezelőszemélyzet nélküli üzemét lehetővé tevő, opcionálisan beépíthető Thermotimat automatikával történik.

 Érintőképernyő a Hungarothermen is Certuss Premier Abacus Hotel Certuss Premier Abacus Hotel

A Hungarotherm kiállításon megjelenő standunk látványos díszítő eleme volt a közel 1 tonna súlyú, CERTUSS Universal TC 500 típusú gőzfejlesztő, amelynek távolról hálózatra csatlakozva is irányítható, érintőképernyős vezérlése sokak számára jelentett érdekességet.

Miben jelent fontos változást a kifejlesztett új generációs gőzfejlesztő berendezés?

A jelen lévő érdeklődők kérdései és a szakemberek által elhangzott válaszok alapján összeállítottuk a legfontosabb előnyeit az új TC sorozatnak.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.