Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Beszállító partnereivel ünnepelt

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Beszállító partnereivel ünnepelt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. június 23. hétfő, 00:00

25 éves a Bepatek Kft.

Bepatek idén 25 éves Bepatek idén 25 éves

A Bepatek Kft idén a 25. Jubileumi évfordulóját ünnepli, amelyet ezúttal beszállító partnereinek magyarországi vendégül látásával tett emlékezetessé.
A Certuss és az Ipso képvisleletében, Németországból, Belgiumból és Ausztriából érkező vendégek egy fantasztikus hétvégét töltöttek el a Bepatek Kft tulajdonosaival és a két üzletág menedzsmentjével Budapesten és Visegrádon.

  Bepatek Jublieum Bepatek Jublieum   Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában   Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában

A program összeállításában és lebonyolításában a Bepatek Kft-nek olyan cégek segítettek, akik partneri kapcsolatban állnak a mosodai üzletággal, így a péntek esti vacsora fantasztikus helyszínét a Budapesten található Szegedi Halászcsárda adta, akik Ipso mosógépekkel látják el az éttermi textíliák mosását.
A szombati egész napos rendkívül gazdag program megszervezését pedig a visegrádi Sirály étterem tulajdonosa, Zeller Tibor vállalta el, saját turisztikai irodáján keresztül (Visegrád Tours). Ők szintén Ipso mosodát üzemeltetnek textíliáik mosására.

Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Bepatek 25. Jubileium a Szegedi Halászcsárdában Mr Brauner a Certuss tulajdonosa ünnepi beszédet mond Mathias K. Brauner ünnepi beszédet mond      Rákos Csaba az ünnepi oklevéllel Rákos Csaba az ünnepi oklevéllel 25. Jubileumi Oklevél 25. Jubileumi Oklevél   
Péntek este a Bepatek Kft teljes csapata is a részese lehetett a kellemes ünnepi hangulatú vacsorának. Ízletes ételek, igazi cigányzene, és Budapest csodálatos látványa a Belgrád rakparton lévő Szegedi Halászcsárda teraszáról, ezzel indult a háromnapos program. A vendégek ajándékokkal és oklevéllel fejezték ki elismerésüket a 25 éve sikeres vállalat képviselőinek, s koccintottak a következő, minimum 25 évre.

Bepatek Kft ünnepi tortája a Szamos Cukrászdából Bepatek Kft ünnepi tortája a Szamos Cukrászdábó Michael Benesch osztrák tulajdonos prezentációja az elmúlt 25 évről Michael Benesch osztrák tulajdonos prezentációja az elmúlt 25 évről Bepatek kirándulás Budapest kirándulás Budapest városnézés Budapest városnézés

Szombaton az élményeké és látnivalóké volt a főszerep. A házigazdák igyekeztek a lehető legérdekesebb egész napos programmal készülni. A reggeltől késő estig tartó kirándulás első állomása a Bepatek Kft irodája volt, ahol egy kisebb prezentációval és sok-sok fotóval mesélték el az 1989 óta tartó történetet.
Majd a 2,5 órás budapesti városnézés során megmutatták a legfőbb látnivalókat, amelyek után büszkén fogadták a dicséreteket, hiszen Budapest valóban az egyik legszebb város a világon. A budapestiek nyári életének egyik meghatározó helyszínén, a Római parton került sor az ebédre, kötetlen, baráti hangulatban, jellegzetes magyar büfé ételekkel, a külföldiek számára ez szintén érdekességnek számított.

Visegrád Visegrád Lovagi torna Lovagi torna Csányi János az Ipso üzletág képviselője Csányi János az Ipso üzletág képviselője :) Királyi lakoma a Reneszánsz étteremben Bepatek Jubileumi királyi lakoma a Reneszánsz étteremben
A szentendrei skanzenben, később Visegrádon folytatódott a program, mely közül az utóbbi minden várakozás felülmúlt. A szervező Visegrád Tours, egy saját középkori lovagi bemutatóval készült, lenyűgözve ezzel a vendégeket és a házigazdákat is.
A visegrádi élményeket a Reneszánsz étteremben egy királyi lakoma zárta, majd egy hajó szállította vissza a kellemesen elfáradt vendégeket Budapestre, láttatva így a város gyönyörű éjszakai képét.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.