Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek CERTUSS a magyar rallye-ben

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
CERTUSS a magyar rallye-ben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. augusztus 25. kedd, 09:19

Ollé Sasa idei magyar bajnoki címe

 

A CERTUSS szponzorálásával a magyar rallye bajnokság idei bajnoka Super 1600-os kategóriájában a Suzuki Team Hungary párosa Ollé Sasa és Czakó Janek.

A versenyző két futammal az idény vége előtt a Mecsek Rallye-n bajnoki címmel koronázta meg pályafutását, s először váltotta ki az "örökös második" helyet egy első helyezéssel. Bár maga a futam egy taktikus verseny után csak a második helyet hozta, ez mégis elég volt az idény bajnoki címének elnyeréséhez. Emellett a Suzukival az A-csoport magyar bajnokai is lettek.

Ollé Sasa 16 éve versenyez a Suzuki csapatában, s a bajnoki trófea előtti felkészülésbe a Bepatek Kft. munkatársainak is kis betekintést engedett, mitőbb személyesen mutatta meg versenyzői technikáját egy tesztvezetés során a lelkes kollegáknak.

 

A felkészülés pillanatait láthattuk, kis műszaki bemutatóval megszakítva.

Kollegák az első terep rallye élményük előtt...

Sasa nem kímélt bennünket...

S az autót sem, így az utolsó körből már gyalog jöttek vissza Zsibrita Krisztián kollegánkkal egy féltengely törés miatt.

Az idényből még két futam van hátra, amelyről részletes tudósítást olvashat a futamok után a www.ollesasa.hu weboldalon. A teljes képgalériát megtekintheti ide kattintva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.