Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Újabb egyetemista csoport a BEPATEK-nél

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Újabb egyetemista csoport a BEPATEK-nél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. április 28. péntek, 10:50

A Budapesti Műszaki Egyetem után az érdi cég vendégül látta a gödöllői Szent István Egyetem hallgatóit is. A Létesítménymérnök mesterképzésben részt vevő fiatalok előképzettségük, szakmai ismereteik alapján teljes létesítmény-kivitelezési folyamat végigkísérésére képesek, a koncepció kialakításától a tervezésen keresztül a beüzemelés elvégzéséig, a továbbiakban pedig az üzemeltetés, karbantartás, felújítás teendőinek összefogására is alkalmasak lesznek.

Miután a gőzfejlesztőket 75 iparágban használják hazánkban, köztük ipari, mezőgazdasági épületekben, így adott, hogy a hallgatók megismerjék a berendezések működését, felhasználási területeit és előnyeit más berendezésekhez, kazánokhoz képest.

 

A hagyományokhoz hűen a vendégváró falatok elfogyasztása után Biberika János tartott interaktív szakmai előadást, majd a frissen megszerzett tudásukat tesztelhették a fiatalok kisebb nyereményekért. Ez után megtekintették a gőzfejlesztő segédberendezéseket a bemutatóteremben, ahol bőven volt lehetőségük feltenni kérdéseiket a projektvezető mérnök kollégának. 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.