Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Rövid hír - Belföld

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Rövid hír - Belföld PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. október 07. szerda, 14:25

CERTUSS a VIII. Műszaki Biztonsági Konferencián

gőzfejlesztő konferencia
Rákos Csaba a Bepatek Kft. ügyvezető igazgatója a szeptemberben Siófokon megtartott konferencián a Nyomástartó Berendezések és Rendszerek elnevezésű szekción belül tartotta meg előadását a német gyártásban készülő CERTUSS automata gőzfejlesztők magyarországi sikeres eredményeiről.
Magyarországon már több mint 400 berendezés beüzemelési tapasztalatával rendelkezik az idén 20. évfordulóját ünneplő vállalat. A gőzfejlesztők hatékonyságáról a különböző iparágakban történő sokrétű felhasználása is tanúskodik. A CERTUSS automata gőzfejlesztők sokat érő előnyökkel rendelkeznek amelyek a legtöbb iparág szakembereit meggyőzték már: 3 perces felfűtési idő, kis helyigény, kiemelkedően magas összhatásfok
Rákos Csaba, aki mint gépészmérnök irányítja a vállalatot, reménykedik abban, hogy a teljesen üzembiztos és EU-s engedélyezési szabványoknak maximálisan megfelelő berendezésekre a hatósági engedélyezési procedúrát is hamarosan könnyíteni lehet. Erre okot ad a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal azon örömteli törekvése, miszerint a berendezés veszélyességi osztályba sorolásának határait a közeljövőben kijjebb tolja.

CERTUSS gőzfejlesztőkről műszaki dokumentációkat talál a www.bepatek.hu oldalon rövid regisztráció után.


 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.