Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Jubileumi Rendezvény

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Jubileumi Rendezvény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. november 16. hétfő, 00:00

Bepatek a Budapest hajón és a Nemzeti Színházban ünnepelt!

Bepatek 20 éves

November 27-én ünnepelte 20. évfordulóját az osztrák-magyar tulajdonban lévő külkereskedelmi vállalat.
A kezdetek óta szoros üzleti kapcsolatot kialakító partnercégeket és ügyfeleket hívta meg a két tulajdonos Michael Benesch és Rákos Csaba.
A cég életében nem volt még a 20 év alatt ilyen nagy szabású rendezvény, ezért ez mind az ügyfelek, mind pedig a munkatársak számára különleges eseménynek számított.

jubileumi est2 Jubileumi est jubileumi rendezvény
Az ország különböző pontjáról érkező vendégeket a Budapest Hajón várták hajókázással egybekötött ünnepi vacsorával és tombolával. Michael Benesch osztrák tulajdonos a 60-as években édesapja által alapított cég, a Benochema alapításáról s a Bepatek megalakulásának körülményeiről beszélt ünnepi köszöntőjében. A korábbi cég Magyarországon forgalmazott mosodai gépeket, így a rendszerváltás előtt szükségesnek tartották a közvetlen piaci jelenlét megteremtéséhez a magyar Bepatek Kft létrehozását, amely cégnév a következő rövidítésekből állt össze: Be, mint Benochema, Pa, mint Patyolat és Tek, mint Technika. Rákos Csaba 1991-ben csatlakozott a kft-hez, s kezdte meg munkáját mint fiatal és lelkes mérnök. Megindítóan beszélt a korai évekről, s mondott szívből jövő köszönetet a megjelent vendégek számára, akik közül sokan a kezdetek óta mellette álltak. A baráti és egyben ünnepélyes hangvételű beszéd közben a kivetítőn 20 évvel ezelőtti fotók jelezték az elmúlt évek számának súlyát, szemléltették a változást, s az utat amelyet e kis cég 1989 óta bejárt. Kedves pillanat volt a munkatársakról kivetített tabló, amelyen mindenki 20 évvel ezelőtti valójában szerepelt, - s lévén, hogy nagyrészt fiatal a csapat, - sokukról gyerekkori képeket láthattak a vendégek.
A tombola ajándékok sorsolása során a cég minden munkatársának jutott egy kis szerep. A Bepatek Kft. ügyfeleinek termékeiből összeválogatott csomagokat egy-egy munkatárs sorsolt ki rövid bemutató felvezetés után, s a két értékes fődíj nyertesét az üzletkötő kollégák illetve a tulajdonosok húzták ki.
A közben esti városi fényekbe öltözött Budapest látványát az ünnepi torta felszolgálásának pillanata tette még emlékezetesebbé. A hajó belső fényei helyett a 100 szeletes, 3 emeletes, Szamos Marcipán dísztorta gyertyafényei árasztották el a termet, taps és ováció közepette.
A program a Nemzeti Színházban zárult Szomory Dezső, Hermelin című előadásának megtekintésével, amelyre a Bepatek Kft. vendégei számára lefoglalta a nézőtér nagy részét.

Bepatek dísztorta


 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.