Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Tervezés, Kivitelezés

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Tervezés, kivitelezés
kiválasztás, beruházás, létrehozás, létesítés, vásárlás, beszerzés (selection, investment, formation, establishment, institution, shopping, purchase)

Gőzfejlesztő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2012. február 24. péntek, 00:00

Kell-e a hagyományos hőszigetelés?

Gőzfejlesztő Gőzfejlesztő hőszigetelés
A CERTUSS gőzfejlesztő, mint tüzeléstechnikával ellátott berendezés, egyedülálló módon nem használ hagyományos szigetelőanyagokat, mégis kimagaslóan alacsony a sugárzási vesztesége. Hogyan lehetséges ez?

Bővebben...
 
Vízteres kazán tervezési problémái II. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rákos Csaba   
2010. szeptember 07. kedd, 13:03

Gyakori felfűtés, hosszú készenléti állapot: üzemeltetési problémák

  Vízteres kazán tervezési problémái II. rész

A nagyvízteres kazánházak tervezése sok problémával és ennek megfelelően kockázattal jár. A tervezők számára nagyobb körültekintést és felelősségvállalást jelent a vízteres kazánok tervezése. Két részes cikksorozatunkkal a felmerülő veszélyekre szeretnénk felhívni a szakemberek figyelmét.
Az első rész leginkább a tervezési problémákra fókuszált, amelynek folytatását olvashatják cikkünk elején. (Első rész elérhető itt.)

Bővebben...
 
Vízteres kazán tervezési problémái I.rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rákos Csaba   
2010. július 22. csütörtök, 00:00

Tervezői nehézségek, felelősség vízteres gőzkazánok tervezésekor

Vízteres kazán tervezési problémái I.rész

A mostani cikksorozatunkkal arra szeretnénk felhívni tervezőmérnökök figyelmét, mennyi kockázattal, felelősséggel jár egy nagyvízteres kazánház megtervezése, és milyen hibák léphetnek fel ha nem eléggé körültekintő a tervezési munka.

Bővebben...
 
Hivatali útvesztő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. szeptember 22. kedd, 14:15

CERTUSS és a Hatósági Engedélyezés története az "Újkorban"

Hivatali útvesztő A Bepatek Kft. munkatársaival beszélgetve gyakori kérdések után érdeklődtünk a gőzfejlesztők kapcsán, s Mult Attila mérnök koordinátor elsőként említette a létesítési hatósági engedélyezés kérdéskörét.
Ezért döntöttünk úgy, hogy ezzel a kérdéssel Rákos Csaba ügyvezetőhöz fordulunk, aki évek óta küzdelmes harcot vív a gőzfejlesztő hatósági engedélyezés európai gyakorlatának bevezetéséért, annak érdekében, hogy az ügyfelek a gőzfejlesztők tervezésénél minél egyszerűbben tudjanak eljárni. Mindemellett természetesen a Bepatek Kft. munkatársai ebben a helyzetben is mindent megtesznek, hogy az engedélyezési eljárást megkönnyítsék a rendelkezésre bocsátott dokumentációkkal ügyfeleik számára.
Bővebben...
 
Tervezők a portálon! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. szeptember 17. csütörtök, 14:29

Tervezzen velünk a jövőben!
Tervezők a portálon!

Együttműködési és megjelenési lehetőséget kínál a Bepatek Kft. CERTUSS üzletága.
Kiváló lehetőség ez a tervezők számára, hiszen a portál felhasználói és érdeklődői között számos végfelhasználói oldalon tevékenykedő műszaki szakember is van, akik az üzemfejlesztési projektek kialakításáért felelőlesek, illetve akik a tervezők megbízásával is foglalkoznak. A portálról havonta több ezer felhasználó kapja meg a hírleveleket, így a megjelenés, amelyet az együttműködési szerződést aláíró tervezők számára biztosítunk nagy hatékonysággal működhet.
Amennyiben Önt is érdekli az együttműködési lehetőség vegye fel a kapcsolatot a Bepatek Kft. munkatársaival az alábbi elérhetőségeken.

Horváth Andrea, marketing menedzser: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 23/520-529, Biberika Júlia: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 23/521-521

 

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2