Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Mosodatechnológia
Szakmai oldal: technológia, vegytisztítás, iparági megoldások, termékbemutatók, referenciák, tanácsok, hírek  

Újabb higiénikus mosoda átadás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. június 06. kedd, 09:50
Évi 1,6 millió kg textília higiénikus tisztítására képes a tavasszal újonnan átadott regionális mosoda a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén. A budapesti gyakorlathoz hasonlóan fogvatartottak dolgoznak a 100%-ban állami tulajdonban lévő Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. üzemében, ahol a munkalehetőség mellett folyamatos képzés is rendelkezésükre áll. 

 

Újabb higiénikus mosoda átadás A korszerű mosoda felülnézetből

 

A korszerű mosoda felülnézetből

 

Bővebben...
 
Támogatás a Budaörsi Mentőállomásnak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. május 16. kedd, 09:18
A 2005 elején alakult Országos Egyesület A Mosolyért célja elsősorban a gyógyíthatatlan beteg gyerekeken való segítés, egyes megyei kórházak, mentőállomások támogatása, mely célkitűzések elérése érdekében folyamatosan projekteket indítanak.

Támogatás a Budaörsi Mentőállomásnak  

Bővebben...
 
28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. május 15. hétfő, 13:01

A BEPATEK 1989-es megalakulása óta közel 1200 intézményben üzemel IPSO mosodai berendezés. A felhasználási területek között szerepel többek között szálloda, panzió, kórház, iskola, kollégium, számos sportklub, börtön, egyházi intézmények. Tavalyi felmérésből kiderült, 244 szociális intézmény használja a belga cég berendezéseit Magyarországon. Van olyan helyszín, ahol a cég alakulása óta, tehát 28 éve segíti ilyen berendezés a mosodai kollégák munkáját.

28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán  

28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán

Bővebben...
 
Skanzen a belváros szívében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. március 01. szerda, 08:59

Legújabb referencia helyünkön, az Urban Betyár multifunkciós étteremben jártunk

Skanzen a belváros szívében

Mit vár a modern turista ma Magyarországtól? Élményt, impulzust, életérzést, technikát, finom illatokat, ételeket, sokszínűséget? Mit vár a klasszikus turista? Magyar hangulatot, jó magyar borokat, kultúrát, hagyományt? Mindkettejük találkozási pontja kétség kívül az alapos, több mint két évig tartó technikai és tartalmi előkészítés után 2016. novemberében megnyitott Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont a Szent István Bazilika szomszédságában, ahol beüzemeltük a helytakarékossága miatt népszerű IPSO CS10 mosó-szárítótornyunkat és S kalandert . 

 

 

 

 

Bővebben...
 
Higiénikus ipari mosógépek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2017. január 31. kedd, 00:00

A fertőtlenítő mosás követelményei

Higiénikus ipari mosógépek Higiénikus mosógépek a kórházakban

Manapság a kórházak és egészségügyi intézmények növekvő mértékben kell, hogy szembenézzenek a mikrobiológiai szennyezés veszélyével. Ez az a környezet ahol nagy a kockázat, hogy a számos különböző osztályon előforduló szennyezettség átkerüljön egyik helyről a másikra.
A kórházi területek közül az egyik ilyen a mosoda.
A baktériumok a szennyes ruhákból a levegőbe kerülhetnek, illetve az emberi érintkezés útján tovább terjedve fertőzéseket, megbetegedéseket okozhatnak. Ezért fontos, hogy a mosodai eljárás során megelőzzék a mikrobiológiai szennyezés továbbterjedését.
Az IPSO IB sorozatú higiénikus ipari mosó-csavarógépeivel csökkenthető a szennyezés kockázata, vagy megakadályozható a kétajtós kialakítás segítségével.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 38