Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Esetek "...ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr!"

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
"...ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr!" PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. május 18. szerda, 14:18

20 éves kapcsolat – 20 év tapasztalat  
IPSO ipari mosodai géppark a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel mosodájában

 

Hajdúszoboszló üdülőövezetében található a gyermek- és családközpontúságáról ismert Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel, ahol 107 kényelmesen felszerelt szobával várják a különböző generációk tagjait. A családi igényeken túl 3 légkondicionált különterem ad lehetőséget tréningek, társas rendezvények tartására, melyhez háttértámogatást az állófogadások, díszvacsorák, zenés estek lebonyolításához a 200-250 fő befogadóképességű étterem nyújt. 

Az egyre növekvő vendégigényeknek köszönhetően nem csak az étterem és a szálloda működik „magas fordulatszámon”, hanem az ezeket a szolgáltatásokat támogató mosodai géppark is, ahol közel 20 éve üzemelnek IPSO ipari gépek, melyek segítségével gyorsabb, de ugyanakkor precíz munkavégzésre képesek a kollégák a magasabb minőségű vendégkiszolgálás érdekében. A mosoda kizárólag saját célra üzemel, a kihasználtság függvényében egy vagy két gép egyidejű működtetésével, melyből egyik 18 kg, másik 23 kg kapacitású. Átlagosan 2-szer 10 mosási ciklus fut naponta, ami cc. 360 kg ruhát jelent, amely mennyiség turisztikai szezonban magasabb is lehet. A mosoda munkatársai igénytől függően egy vagy két műszakban látják el feladataikat, általában ráfedéssel.

 

Rideg Csaba, a szálloda igazgatója elmondta, hogy a gépek használata magas tisztítási minőséget eredményez, mindemellett könnyen kezelhetőek, és ami talán a legfontosabb, takarékos működésűek. „Az automata mosószer adagolók felszerelése óta látványosabb és hatékonyabb a felhasználás.” A szálloda 1998-ban vásárolta első ipari gépeit mosodája számára a Bepatek Kft.-től, s azóta már a második gépparkot építették ki, illetve bővítették meglévő parkjukat modern, például magas fordulatszámú ipari mosó-csavarógéppel, úgy, mint az új generációs Prémium Elektromos IPSO IY 180. Rideg Csaba az IPSO ipari gépek mellett elsősorban pozitív tapasztalataira hagyatkozva, magas minőségük és könnyű kezelhetőségük miatt döntött, de meghatározó volt a kedvező ár-érték arány, s nem hagyta figyelmen kívül a szakemberek javaslatait sem döntése meghozatalakor. A Bepatek Kft. több konstrukciót is ajánlott, amelyek a szálloda igényeit, a praktikum és a biztonságosság szempontjait is figyelembe vették, így járulva hozzá az optimális választáshoz. A szálloda igazgatója immáron több éves tapasztalattal háta mögött a gépek működésén túl elégedett a Bepatek Kft. szolgáltatásaival, a dokumentációval, amit a betanítás során kaptak kézhez, s úgy ítéli meg, hogy a gépek szervizelése esetén az érdi cég könnyen elérhető, megbízható szervizhátteret nyújt. 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.