Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Esetek Mosodaüzemeltetés a hegyfalui Vas Megyei Idősek Otthonában

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Mosodaüzemeltetés a hegyfalui Vas Megyei Idősek Otthonában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. szeptember 14. szerda, 13:21

A Hegyfaluban található 140 férőhelyes, teljesen akadálymentesített Vas Megyei Idősek Otthona kastély és pavilon épülete 2002 szeptembere óta fogadja azokat a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeket, akik egészségi állapota nem igényli a rendszeres gyógyintézeti kezelést.
Az Otthon saját mosodával rendelkezik, amelynek elsődleges célja a gondozottak ruhaneműinek mosása, s erre kerestek és találtak megoldást a BEPATEK Kft. szolgáltatásaival és az általa értékesített belga mosodaipari márka termékeivel.

A szociális intézmény 2010-ben vásárolt először IPSO mosodai berendezést, amely után 2015-ben frissítették a gépparkot két darab IY típusú classic elektromos mosó-csavarógéppel és egy DR típusú ipari szárítógéppel. Az intézményben korábban két IPSO CS8 típusú félipari mosó-csavarótótorony üzemelt, melynek korszerű változata a 10 kg kapacitású IPSO CS10 félipari mosó-csavarótorony. A bővülő igényeknek megfelelően azonban a félipari gépek beszerzése helyett a masszívabb és nagyobb kapacitású ipari berendezésekre esett a választás, amelyek jó döntésnek bizonyultak, különösebb szervizt sem kellett még igénybe venni, működésük zavartalan.
Az IY sorozat gépei közül a 11 és 14 kg kapacitású berendezéseket választották, míg a szárítógépből szintén elektromos fűtésű 14 kg-os került beszerzésre. Az IY mosó-csavarógépek napi 5-6 alkalommal mennek, míg a szárítógép 10-12 mosási ciklussal üzemel. A munkát egy fő látja el az intézményben.

 Az új mosoda kialakítása a cég értékesítő és szervizvezető munkatársainak segítségével, helyszíni igény felmérésével, a mosodai kapacitás kalkulálásával és a gépek üzemeltetéséhez szükséges előkészületek alapos megtervezésével valósult meg, elsődlegesen gazdaságossági szempontokat figyelembe véve. A BEPATEK Kft. munkáját szakszerűnek és teljes körűnek ítéljük, az intézményi elvárásokat kielégítik és az ipari gépekkel is elégedettek vagyunk, a minőségük jó, célnak teljesen megfelelő – mondja Molnár Gáborné, az Otthon Főnővére. 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.