Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Hírek (M) Idén is volt Házivásár

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Idén is volt Házivásár PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. április 22. csütörtök, 07:27

Újdonságok a Bepateknél!

házivásár

A mosodatechnológiában 20 éves múlttal rendelkező Bepatek Kft, idén 10. alkalommal rendezte meg házi szakkiállítását május 5-7. között.

Greskó Andrea szerviz Ebben az évben olyan programokkal készült, amelyek felkeltették azok érdeklődését, akik szeretnék a mosodai berendezéseik működtetését olcsóbban, kisebb energiaköltséggel működtetni. Rákos Csaba ügyvezető igazgató az Ipso gépek energiahatékonyságát ismertetette. A második nap teljes egészében a jelenleg érvényben lévő uniós pályázatokra fókuszált, s az European Confirmity Check, Vállalkozásfejlesztő Tanácsadó Intézet ügyvezetője tartott előadást és személyes tanácsadást a pályázati támogatásokról, illetve lehetőségekről.
Egy újdonság, a Rádiófrekvenciás ruhajelölő és számláló rendszer bemutatására is sor került, amely kifejezetten nagy mosodák, kórházak számára jelenthet megoldást az ágyneműk és egyéb tisztítandó textíliák szortírozására. Részletes ismertetők itt olvashat. A karbantartási szerződés előnyeiről és a benne rejlő lehetőségekről Greskó Andrea a cég szervizvezetője beszélt az utolsó napon.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.