Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Hírek (M) Bővült az IPSO CYGNUS programcsalád

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Bővült az IPSO CYGNUS programcsalád PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Greskó Andrea   
2011. január 03. hétfő, 00:00

Cygnus Commercial felhasználóbarát mosógép vezérlés

Ipso vezérlés

Az IPSO, Cygnus Commercial néven az ipari mosógépek mikroprocesszoros vezérlésének egy ultramodern, komplett és innovatív sorozatát fejlesztette ki. 2011-től a Bepatek Kft. minden IPSO Classic típusú mosó-csavarógépet a Cygnus Commercial vezérléssel szállít.

Tulajdonságok és előnyök:

Felhasználóbarát: a felhasználóbarát tulajdonságoknak köszönhetően menet közben képes a bevitt adatokat feldolgozni akár másodpercek alatt

 1. Könnyen érthető, univerzális szimbólumokat használ.
 2. A mosási ciklus alatt, a Cygnus Commercial egy áttekintést mutat a mosási hőmérsékletről, az időről és a fennmaradó ciklus idejéről.
 3. A Cygnus Commercial által kiválasztható a saját mosási program, az egyszerű kezelési felületen fel és legörgetve érhetőek el a tárolt programok. cygnus vezérlés

Rugalmas: a Cygnus vezérlés egy rugalmas megoldás valamennyi speciális mosodai környezet számára

 1. Használatával elérhető az optimális víz és energiafelhasználás. A benne lévő standard programok, a Cygnus vezérlésekhez fejlesztett Ipso szoftver, a Cygnus Assist segítségével átalakíthatóak saját igény szerint, számítógép segítségével, majd egy infrakábelen keresztül feltölthetőek a mosógépre.
 2. A Cygnus Commercial 10 standard programot tartalmaz, de a memóriája alkalmas számtalan hozzáadott változtatás és saját igény szerint kialakított program tárolására.
 3. Az extra mosási funkciók (áztatás, beállítható utolsó centrifugálás…stb.) lehetővé teszik a határtalan rugalmasságot a szennyesek kezelésében.

Környezetbarát: e tulajdonság eredménye a víz, energia és idő-megtakarítás

 1. Az ECO nyomógomb használatával a víz-felhasználás és a teljes mosási ciklusidő 30%-kal csökken.
 2. Az előprogramozási beállítás lehetővé teszi, hogy az előző nap végén betöltött mosógép, másnap, a műszak kezdete előtt 1 órával elinduljon. Ez a funkció egy munkatárs napi 1 órára számított munkabérét takarítja meg a felhasználónak.

Szervizelhetőség: a szükséges karbantartások nyomon követése a minél hosszabb élettartam érdekében

 1. Egy egyszerű tesztprogram ellenőrzi a fő funkciókat a gépen, és így gyorsan feltárja az esetleges hibákat.
 2. A Cygnus vezérlés rögzíti a hasznos információkat a szerviz számára: úgymint a teljes mosási ciklusok száma, ideje, szerviz jelzések…stb.
 3. A szerviz jelzések beállíthatóak egy előre meghatározott mosási ciklus szám, vagy mosási idő szerint.

Könnyen elemezhető: az üzemeltetés javítása érdekében

 1. A letölthető mosási napló alapján (6000 mosási eseményt tárol) elemezhetőek a mosási folyamatok. Így megállapítható, hogy a mosoda működése kellően hatékony-e, s ez segítséget nyújt a mosoda üzemeltetésének tervezéséhez.

Kérjen ajánlatot a Bepatek Kft. munkatársaitól a legújabb vezérlésű gépekre! Professzionális megoldást találhat az Ipso berendezésekkel mosodája számára!
Ajánlatkérését ide küldje el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy érdeklődjön a műszaki kollégáktól telefonon a 06-23-521-521/1-es telefonszámon. Személyes tanácsadást az értékesítő kollégák nyújtanak az Ön telephelyén vagy a Bepatek Kft. bemutató termében.
Látogasson el a www.bepatek.hu oldalra egyéb termékinformációkért.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.