Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Hírek (M) Szállodai mosodatechnológiai bemutató

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Szállodai mosodatechnológiai bemutató PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. június 20. szerda, 14:43

Kellemest a hasznossal

ipso_mosoda ipso_mosoda_uzemlatogatas
Június 13-án első ízben, és nagy sikerrel rendezte meg mosodatechnológiai üzemlátogatását a Bepatek Kft.
Helyszínéül a 2011-ben átadott 4 csillagos szálloda, a Hotel Wellamarin szolgált Zamárdiban.
Mosodát üzemeltető szakemberek, szállodai vezetők és mosodai vállalkozást tervezgető érdeklődők jelentek meg nagy számban a jó hangulatú, kellemes környezetben eltöltött eseményen.

ipso wellamarin prezentáció ipso wellamarin prezentáció A bemutatót Csányi János, az üzletág képviselője egy modern technológiával készült prezentációval kezdte, a szálloda konferencia termében. Az IPSO mosodai berendezések műszaki-technológiai előnyeire hatásos és látványos prezentációval és előadással világított rá a szakember, amely megalapozta az ezután következő gyakorlati bemutatót is. Működés közben tekinthették meg a szálloda textíliáinak tisztítására létrehozott saját üzemeltetésű IPSO mosodát.

A 118 szobás szálloda mosodája átlagosan 8-9 mosási ciklust végez 2 db 30 kg-os és 1 db 10 kg-os IPSO ipari mosó-csavarógéppel. A szárítás két db IPSO Premium ipari szárítógéppel történik, s egy IPSO kalanderrel vasalják tökéletesre az Purman Judit a szálloda  tulajdonosa Purman Judit a szálloda tulajdonosa ágyneműket. 3 fős személyzet látja el a mosodai munkákat, de főszezonban, ha teljes kapacitással működik a szálloda, akkor még gyakran a londínerek is besegítenek kis időre a munkálatokba.

A szálloda tulajdonosa Purman Judit készséggel válaszolt a vendégek érdeklődő kérdéseire, majd büszkén vezette körbe a jelenlévőket a szálloda egyéb területein. Bemutatta a feng-shui szerint ízlésesen berendezett szobákat és apartmanokat, majd az újonnan elkészült napozó teraszt, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre. Végül az exkluzív tóparti szálloda wellness részlegét is megtekinthették a látogatók, amely télen-nyáron kitűnő kikapcsolódást nyújt a wellness szolgáltatások kedvelői számára.

napozó terasz wellamarin napozó terasz wellamarin Az esemény egy kiváló svédasztalos ebéddel zárult a szálloda éttermében, amellyel szintén sikerült a vendégeknek kellemes élményt nyújtani.
A Bepatek Kft és a Wellamarin szálloda között létrejött sikeres együttműködést jól tükrözte a vendégek számára is különleges szakmai élményt nyújtó rendezvény.

A Bepatek Kft életében, másik üzletága területén (CERTUSS gőzfejlesztők) már 2 éves hagyománya van a szakmai üzemlátogatásoknak. A rendezvények célja, hogy az érdeklődök, szakemberek saját személyes tapasztalatot szerezzenek a berendezésekről, azok működéséről mielőtt meghozzák fontos döntéseiket egy gépbeszerzéssel kapcsolatban.
A pozitív visszajelzések után a jövőben, az első mosodatechnológiai üzemlátogatást több is fogja követni a tervek szerint.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.