Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Hírek (M) Cégriport: Future FM Zrt.

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Cégriport: Future FM Zrt. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. október 17. csütörtök, 00:00

Létesítménygazdálkodás mesterfokon

Future FM Future FM létesítménygazdálkodás

A létesítménygazdálkodás egyik meghatározó szereplőjét szeretnénk most bemutatni egy 100%-os magyar tulajdonú sikeres vállalatot, amely figyelemreméltó fejlődési utat járt be az elmúlt években, impozáns gazdasági mutatókat és piaci pozíciót elérve.
Future FM műszaki üzemeltetés Future FM műszaki üzemeltetés A Future FM 1991-ben indult útjára takarítási szolgáltatás ellátásával. A ma is 100 %-os magyar tulajdonként működő vállalkozás dinamikus fejlődésen ment keresztül, és ma már teljes körű facility management szolgáltatást nyújt partnerei részére.

A cég alapvető filozófiája: 

 – A facility management minden területén elkötelezettség a folyamatos fejlődés és a megújuló szolgáltatás nyújtása mellett.

Bízzon a jövőben” szlogen jól tükrözi azt a szemléletet, amellyel tevékenységüket immár 22 éve végzik.

A piac igényeit szem előtt tartva, folyamatosan új szolgáltatások bevezetésével és ellátásával, mára a hazai piac meghatározó fm cégcsoportjává vált. Saját üzletágaik megjelenésével, integrált rendszerben versenyképes megoldást kínálnak partnereik részére.

A future fm üzletágai és indulási évük:

future fm

  • future fm - létesítménygazdálkodás (Facility Management) (1998)

  • future operate - műszaki üzemeltetés (1998)

  • future clean - takarítás (1991)

  • future garden - kertészet (2002)

  • future catering - étkeztetés (2002)

  • future archive - iratkezelés és -tárolás (Archív Box néven) (1997)

  • future security - biztonsági szolgáltatások (1998)

  • future fleet - gépjárműflotta kezelés (2005)

A dinamikus fejlődés eredményeként árbevételük 2012-ben 6,1 milliárd Ft, létszámuk meghaladja a 1800 főt. Referenciáik között több mint 200 neves partner szerepel, a társadalmi és gazdasági élet szinte minden területéről – irodaházak, ipari üzemek, kereskedelmi vállalkozások, bankok, egészségügyi- és sportlétesítmények.

A világ 500 legértékesebb vállalkozása (CNN Money – Fortune Magazine 2011.) közül 15, míg a magyarországi 500 legnagyobb árbevételű vállalat (HVG Top 500 értékelése alapján) közül 31 cég szerződött beszállítója.

Future FM takarítás Future FM takarítás A Future FM portfóliójának alappillére az 1991-től működő takarítási üzletág, több mint 1.000.000 négyzetméter naponta takarított felülettel. Eredményességük azonban az üzemeltetés területén partnereik komplex kiszolgálásában rejlik. Integrált szolgáltatási rendszerük üzletágai versenyképes szereplők a saját piacukon, így bármelyik szolgáltatást önmagában, illetve azok bármilyen kombinációját tetszés szerint választhatják partnereik.

A Bepatek Kft. és a Future FM Zrt. partneri kapcsolatban 2008. óta áll az ország egyik legkorszerűbb börtönének, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet üzemeltetése kapcsán. A börtön területén működő mosoda üzemeltetése során a Future FM Zrt. a Bepatek Kft. korszerű megoldásait alkalmazza mosodai technológiában és gőzfejlesztés területén.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.