Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Hírek (M) Az IPSO sikerre fény derült

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Az IPSO sikerre fény derült PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2015. november 16. hétfő, 10:52

A világ legnagyobb vendéglátóipari kiállításán

IPSO a HOST 2015 kiállításon IPSO a HOST 2015 kiállításon

Az IPSO októberben Milánóban a HOST 2015 elnevezésű nemzetközi kiállításon mutatta be, miért a "legjobb választás" az IPSO mosodai berendezései mosoda létrehozása, fejlesztése, vagy korszerűsítése esetén.

A milánói kiállítás a világ legnagyobbja a vendéglátóipari ágazatban.
A több mint 40 éves gyártói tapasztalattal rendelkező IPSO a világ számos kontinenséről vonzotta standjára a látogatókat, így hivatalos partnerek és jövőbeni partnerek érkeztek Európából, Afrikából és Ázsiaból.

Host 2015 a világ legnagyobb vendéglátóipari kiállítása Host 2015 a világ legnagyobb vendéglátóipari kiállítása

Az Alliance Laundry System jóvoltából az IPSO nemrég esett át egy több millió dolláros beruházáson, amely az IPSO brandépítése mellett elsősorban gépek fejlesztésére lett fordítva, innovatív módon csökkentve a berendezések üzemeltetésében jelentkező víz, az energia és a mosószer költségeket, optimalizálva a hatékonyságot és a mosási teljesítményt.

HOST 2015 IPSO HOST 2015 IPSO

Tijs Denuwelaere, Brand Manager - az IPSO büszke arra, hogy egy márka, amelyben a forgalmazók és az ügyfelek bízhatnak: "Mi továbbra is elkötelezett vagyunk abban, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki kiemelt partnereinkkel, forgalmazóinkkal, és rajtuk keresztül a felhasználókkal, akik így még jobb mosodai élményt tudnak nyújtani az ügyfeleik számára."

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.