Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Mosodai kalanderek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. június 24. hétfő, 00:00

Professzionális vasalás

IPSO szalagos kalander IPSO CI kalander hővisszanyerés

A mosodai munkafolyamatokban nagyon fontos, hogy a munkaidő és a gépek kihasználtsága optimális vagyis termelékeny legyen, ennek alapfeltétele a megfelelő mosodai berendezések kiválasztása, a gépösszetétel és azok programozási lehetőségei.
Minél kevesebbet áll egy gép, annál hatékonyabban üzemel a mosoda, s annál jobban lehet gazdálkodni a munkabérekkel, vagyis a költségekkel.
A megfelelően kiválasztott vasaló berendezésnél különösen fontos, hogy jól méretezett legyen a vasalni kívánt textíliák típusához, és a rendelkezésre álló munkaerő létszámához viszonyítva.

Szintén nem szabad figyelmen kívül hagyni a berendezések energiafogyasztását sem, amely éves szinten több százezer forintos különbséget is mutathat a különböző gyártók által kínált azonos típusú mosodai kalanderek, mángorlók között.
A Bepatek Kft többféle technológiával működő vasaló kalandert is kínál, amelyek közül most a szalagos kalanderekről írunk.

IPSO CI szalagos kalander IPSO CI szalagos vasaló kalander Az IPSO CI vasaló-kalanderek kifejezetten az ipari felhasználás, nagyobb teljesítményű alkalmazás esetére kifejlesztett berendezések.
Mikroprocesszoros vezérlésük a vasalóhenger hatékony működtetését teszi lehetővé, mind a sebesség, mind pedig a hőmérséklet szabályozásával. Az optimális gyorsaságot a frekvenciavezérlés szabályozza, így hosszabb élettartamú a gép. A textíliát szalagok nyomják a fűtött hengerre, ami növeli a kapacitást és a vasalás minőségét.
Az elszívás levegője a burkolaton keresztül áramlik a gépbe, ezzel jelentőségen lecsökkentve a hőveszteséget és a kezelőt érő hőkisugárzást, ez egy egyedülálló IPSO technológia.
Tájékozódjon tovább, vagy kérjen ajánlatot a IPSO berendezésekről itt!

Következő hírlevelünkben a Bepatek Kft. által végzett összehasonlítás alapján írunk a vályús kalanderek működéséről, jellemzőiről, energiafogyasztásáról.
Ajánljuk figyelmébe, sok hasznos és érdekes információval szolgál majd a kalander választás előtt álló érdeklődők részére.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.