Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek Szálloda Szövetség őszi közgyűlése

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Szálloda Szövetség őszi közgyűlése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. november 28. hétfő, 16:03

IPSO bemutatkozott a szállodaiparban

IPSO a szállodaiparban IPSO a szállodaiparban

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén a budai Mercure Hotelben tartotta őszi közgyűlését. A rendezvényen megjelent vendégszám idén jóval meghaladta a korábbi évek létszámát, így nemcsak a részvétel, de az érdeklődés is jóval aktívabb volt. Érdekes előadásokat hallhattak a résztvevők a három napos rendezvény első napján, amely a korábbival ellentétben már szinte telt házzal zajlott.
A vendéglátó hotel magas színvonalú szolgáltatásaival, ételkülönlegességeivel és korrekt szervezésével emelte a rendezvény hatékonyságát.
Az IPSO a szállodai tagoknak bemutatta legújabb fejlesztésű szárítógépét, amelynek vezérlése segítségével nemcsak energia, de munkabér is megtakarítható.

Szálloda Szövetség közgyűlés A belga IPSO, mosodai berendezéseivel, frissen belépett társult tagként mutatkozott be a közgyűlés szüneteiben érdeklődő szállodaipari szakembereknek. Standját sok mosodai fejlesztés előtt álló hotel igazgatója, gazdasági szakembere kereste fel, és így kellemes légkörben sikerült a kezdeti lépéseket megtenni az együttműködés felé.

A Belgiumban készülő professzionális mosodai berendezések számos országban nagy népszerűségnek örvendenek a szállodaiparban. Kedvező árfekvésükkel, és prémium minőségükkel egyedülállóak az ipari márkák közül. Az IPSO-nak ugyanis külön fejlesztései vannak a szállodai szegmensnek, így jóval előnyösebb műszaki adottságokat nyújtanak a felhasználók számára, a leginkább háztartási piacnak gyártó, drága ipari gépeket előállító versenytársaikkal szemben.
Az IPSO legújabb fejlesztése az Optimum vezérlésű ipari szárítógép, amellyel megakadályozható a túlszárítás, ezáltal jelentős energia és munkabér költség megtakarítás érhető el.
Ez valódi hatékonyságot és valódi megtakarítást jelent, amellett, hogy a kényes szállodai textília roncsolódása is elkerülhető. A törölközők és szállodai ágyneműk hosszabban őrizhetik meg puhaságukat. További részletek itt!

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.