Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek (M) A mosodtechnológia kiállítása

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
A mosodtechnológia kiállítása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. március 16. kedd, 11:50

Expo Detergo Milánó

expodetergo

Expodetergo International 2010. Nemzetközi Vegytisztítási és Mosodatechnikai kiállítás a mosodai és vegytisztítási berendezések és szolgáltatások teljes vertikumát mutatja be, különös tekintettel a szakma legfrissebb újdonságaira a következő témákban: gépi tisztító-, mosóberendezések, vasalástechnika, mosószerek és vegyi adalékok, szállítórendszerek, jelölőrendszerek és csomagolástechnika, egy szóban minden ami a vegyi száraz és vizes tisztítás területén szükséges.

A világ szinte minden területéről érkeznek kiállítók, mintegy 250 kiállító mutatja be a legmodernebb megoldásokat, melyek a mosodák tevékenységét hatékonyabbá, könnyebbé és gazdaságosabbá tehetik. Az Expodetergo így a szakmai, műszaki és üzletvezetési felkészültség kiváló fóruma lett.
Az olasz és a nemzetközi szakmai szövetségek együttműködésében gazdag szakmai kísérő konferencia program lesz a vásár alatt, melyek célkitűzése, hogy a résztvevőket tájékoztassa az újdonságokról, a legmodernebb munkafolyamatokról, a piac irányairól és a piaci lehetőségekről.
A kiállításon a belga Ipso gyár is képviselteti magát.

A vásár 2010. október 15-18-ig kerül megrendezésre Milánóban. 8 fő termékcsoportra tagozódik tematikája:

- száraz vegytisztítási berendezések
- mosodai berendezések
- vasalás
- textíliák
- vegyi termékek
- logisztika
- informatika
- szolgáltatások

Részvétellel, látogatással kapcsolatos információk ügyében vegye fel a kapcsolatot a Bepatek Kft. munkatársaival a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.
 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.