Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek (M) Felhasználói vélemények

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Felhasználói vélemények PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. május 09. hétfő, 10:23

Nincsenek visszatérő problémák, kellemetlenségek

  Felmérés az Ipso gépekről

Felmérés készült az IPSO mosógépeket használó ügyfelek körében a programozásáról, a gépek mosási hatékonyságáról és energia felhasználásukról.
A 12 kérdésből álló on-line kérdőívet jelentős számban küldték vissza kitöltve. A felmérésből kiderült, hogy valamennyi válaszadó elégedett az IPSO gépeken lévő programkínálattal, valamint 90%-uk a mosási minőséget is tökéletesnek tartja.

A leggyakrabban használt programok tekintetében, természetesen voltak eltérések az adott válaszokban, hiszen az IPSO berendezések számos területen, többféle textíliák mosásánál elterjedtek már.
A válaszadók csekély százaléka méri a gépek közvetlen vízfelhasználását, de a mosoda vízfelhasználási adataival kapcsolatban 90%-uk elégedett. Az áramfogyasztásra már többen is odafigyelnek, és így 70 % nyilatkozta azt, hogy méri az IPSO gépekkel felszerelt üzem áram felhasználást, s az összes válaszadó 80%-a elégedett a áramfogyasztási adatokkal.
A válaszadók 95%-ának véleménye szerint nincsenek az IPSO berendezésekkel kapcsolatban visszatérő problémák és kellemetlenségek.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.