Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek (M) Új mosodatechnológiai weboldal

> Cikkajánló  

28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán 28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán
2017. május 15., hétfő | vitezeva
A BEPATEK 1989-es megalakulása óta közel 1200...
Bővebben >>
Újabb higiénikus mosoda átadásÚjabb higiénikus mosoda átadás
2017. június 06., kedd | vitezeva
Évi 1,6 millió kg textília higiénikus...
Bővebben >>
Támogatás a Budaörsi Mentőállomásnak Támogatás a Budaörsi Mentőállomásnak
2017. május 16., kedd | vitezeva
A 2005 elején alakult Országos Egyesület A...
Bővebben >>
Új mosodatechnológiai weboldal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. február 16. csütörtök, 00:00

Megoldásoktól az ajánlatkérésig

Új mosodatechnológiai oldal iparimosogep-bepatek.hu

A Bepatek Kft 23 éves szakmai múltja tükröződik legújabb mosodatechnológiai üzletágának weboldalán. Egy komplex, jól átlátható, könnyen kezelhető weboldalra érkezik az a látogató aki a www.iparimosogep-bepatek.hu oldalra kattint. A cél a korábbi, szintén színvonalas weboldal továbbfejlesztése és bővítése volt, a hatékony felhasználóbarát felület létrehozása érdekében. A jelenleg is elérhető www.bepatek.hu odalról, most egyértelmű design elemek választják ketté a vállalat két üzletágát, és irányítják az érdeklődőket a számukra érdekes iparági oldalra.
Számos új funkciót és ötletes menüpontot tartalmaz az oldal a szakmai segítségnyújtás érdekében, és a döntés-előkészítés megkönnyítéséért.


A különböző területekről érkező érdeklődők például a Megoldások között megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb géppark javaslatot, ahelyett, hogy mindehhez több berendezés műszaki információit átböngésznék. Innen egy kattintással elérhető a on-line ajánlatkérés, amelyre a Bepatek Kft professzionális irodai csapata 1 napon belül válaszol.

Aki szeretné a telephelyén megvitatni az ajánlatkéréshez szükséges előzetes információkat, a szintén egy kattintással elérhető ingyenes helyszíni tanácsadást menüpontot választja, és küldi el pár percen belül a számára megfelelő időpontot.

Aki a berendezéseket gazdaságossági szempontok szerint szeretné vizsgálni, ehhez is nyújt szakmai segítséget az új mosodatechnológiai oldal. A különböző ajánlatok közötti döntés előkészítéséhez objektív iránymutatást ad, amely nagy segítség jelenthet egy berendezés kiválasztása előtt.

A mosodai tervezők számára létrejött menüpontban 2 perces regisztráció után elérhetőek megbízható műszaki információ, tervezői segédletek.

Az új weboldalon az IPSO és Firbimatic gyártók mellett új termékkör bemutatása is helyet kapott, így a rádiófrekvenciás ruhaszámláló berendezések komplett rendszeréről és eszközeiről is részletes tájékoztatót tartalmaz.

A piacon egyedülálló komplex mosodatechnológiai weboldal jött létre, amely hatékonyan szolgálja ki a mosodai berendezésekkel tevékenykedő vállalkozásokat, szakembereket.

Az oldal hatékonyságát mérő statisztikák nagyon biztatóak, a felhasználók átlagosan 4-5 percet töltenek el az oldalon.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.