Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek (M) IPSO D-line megérkezett

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
IPSO D-line megérkezett PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. október 10. szerda, 00:00

Az ipari okos-mosógép

IPSO D-line megérkezett IPSO D-line

Az IPSO 2012 novemberében bemutatta az elmúlt időszak legnagyobb fejlesztését és innovációját a vállalat életében, de a mosodatechnológiai piacon egyaránt.
Ez a legújabb gépsorozat megjelenése: a D-Line!

Az IPSO, IPSO mosógép tesztek IPSO mosógép tesztek amely ma az ipari mosodatechnológia piacvezetőjének számít olyan hitvallás mentén, hosszú tervezési és tesztelési folyamat után készült el legújabb gépsorozatával, amely csak egy professzionális nagyvállalat számára elképzelhető.
Az IPSO hisz abban, hogy a legjobb termékeket gyártja a piacon és ennek érdekében mindent elkövet, hogy ez így is legyen.
Továbbá hisz abban, hogy mindig elérhető nagyobb hatékonyság, s ez most egy olyan intelligens megoldásban nyilvánul meg, amely révén költség megtakarítás érhető el, és amellyel az ügyfelek az ipari mosodájukat a lehető legtermelékenyebb módon tudják üzemeltetni.

Szigorú fejlesztési folyamatok, független kutató intézet által végzett tesztek

Egyik ipari mosógép gyártó cég sem követel többet gépeitől, mint az IPSO. Mielőtt egy IPSO termék megjelenik a piacon, annak először végig kell mennie termékfejlesztési folyamat több lépésén:

Végeselem analíz IPSO tesztek Ipso tesztek is és Alkatrészek tesztelése

A fizikai formát a létrehozása előtt a virtuális világban tervezik, módosítják és tesztelik, majd az alkatrészek és részegységek életciklusát vetik alá vizsgálatoknak, legalább azok várható élettartamának a kétszeresével kalkulálva a folyamat során. Így biztosítják, hogy a berendezések tartósabbak legyenek minden versenytársénál.

A terhelés tesztelése

A harmadik folyamat, amely során egy speciális teszt laboratóriumban a gépeket a töréspontjukig terhelik, hogy megbizonyosodjanak IPSO tesztek IPSO ipari mosógép teszt róla, az IPSO gépek a legnagyobb terhelést jelentő ipari környezetben is jól működnek majd.

Helyszíni tesztek és Minőség-ellenőrzés

A mosógépek teljes kapacitással történő gyártásának megkezdése előtt széleskörű helyszíni tesztelést végeznek, hogy igazolják, az IPSO berendezések a tervezésnek megfelelő módon teljesítenek; ez lehetővé teszi számukra a kiváló ipari minőség garantálását, hohenstein amelyet a belgiumi Wevelgem-ben a legmodernebb technológiával készítenek.

Független kutató intézet által végzett vizsgálat

Az IPSO a saját szigorú tesztelési kritériumai mellett a világhírű Hohenstein Institute-tal is felvette a kapcsolatot, hogy független cégként tesztelje mosóprogramjait.

IPSO ipari teszt IPSO ipari teszt A bönninghemi (Németország) Hohenstein egyike a világ hiteles független kutató és tesztelő intézeteinek a textilipari szektorban. Először az IPSO jelenlegi standard mosóprogramjait tesztelték, hogy megtudják, az aktuális paraméter beállításoknál elérték-e az optimális mosási minőséget.

Ezek a vizsgálatok azt mutatták, hogy lehetséges volt a különböző paraméterek jelentős módosítása az optimális mosási minőség megtartása mellett.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.