Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek (M) Ipso mosoda Cserkeszőlőn

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Ipso mosoda Cserkeszőlőn PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. október 27. hétfő, 15:17

Szakmai látogatás az Aqua-Spa Hotelben

Aqua-Spa Hotel Aqua-Spa Hotel

Az IPSO mosodai berendezések a magyarországi szállodaiparban egyre nagyobb teret hódítanak meg. A kompakt berendezések könnyű kezelhetősége, rugalmas programjai és műszaki előnyei kiválóan alkalmassá teszik arra, hogy a szállodaipart szolgálják, így egyre többen döntenek fejlesztés, bővítés, vagy szállodai mosoda létrehozása során az IPSO márka mellett. Így tett a Cserkeszőlőn épült hotel, a négycsillagos Aqua-Spa tulajdonosa is. A 2013-ban befejezett fejlesztés során egy jól működő IPSO mosoda jött létre, amelynek műszaki részleteit tekinthették meg a Bepatek Kft. vendégei az október 10-én rendezett látogatáson.

Aqua-Spa hotel Ipso mosodája Aqua-Spa hotel Ipso mosodája Aqua-Spa Hotel Ipso mosodája, kalander Aqua-Spa Hotel Ipso mosodája, kalander

Csányi János szakmai prezentációja után a vendégek működés közben nézhették meg a hotel IPSO mosodai gépparkját. A napi - szezontól függően - 150-350 kg-os mennyiséget a következő berendezésekkel tisztítják: 2 db 17 kg-os és 1 db 30 kg-os kapacitású szárítógép, egy 30 kg-os és egy 16,5 kg-os kapacitású mosó-csavarógép, és egy 1600 mm henger hosszúságú Ipso ipari kalander.
A mosoda a hét minden napján működik, két műszakban, két munkatárs segítségével. Klasszikus szállodai textíliákat mosnak: ágyneműt, köntöst és törölközőt.

Vendégeink közül páran a kalander működése iránt érdeklődtek, így a szálloda munkatársa egy kisebb bemutatót tartott számukra, az IPSO kalander egyszerű és hatékony működéséről.
A szakmai kérdések után egy kellemes ebéddel zárult a program. Néhány vendég a szálloda kínálta wellness lehetőséggel is élt, s a hétvégét is a négycsillagos Aqua-Spa Hotelben töltötte.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.