Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Újdonság II. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. április 19. hétfő, 00:00

Countport után Csomag- és Szállító Port

Szállító Port

A korábbi cikkünkben bemutatott Countport után most ugyanattól a gyártótól a rendszerhez illeszkedő további berendezéseket mutatunk be.

A Csomag Port (Pack Port) a mosodán belül helyezkedik el közvetlenül a csomagoló és címkéző munkafolyamatoknál. Segítségével megvizsgálható és rögzíthető az egyes csomagok tartalma, majd a megfelelő csomag címkét kinyomtatja a berendezés. A berendezés figyelmezteti a felhasználókat a lehetséges problémákra, mint például a számolási hibákra, az összekeveredett tételekre. A Csomag Port egy összecsukható asztal formában készül, amely megfelelően tud a csomagoló helyiséghez igazodni. A csomagokat felkészíti a szállításra, megkönnyíti a pontos és sürgős szállítási lista előkészítését.

 

A Szállító Port egy rugalmas kivitelezés amely hozzáilleszthető bármilyen típusú rakodó állomáshoz. A felhasználó nevét beírva azonnal elkészíti a szállítási listát, és folyamatosan nyomon követi és aktualizálja azt miközben a feltöltés folyamatban van. A feltöltés végén számba veszi a hátramaradt csomagokat. A rugalmas kivitelezés lehetővé teszi a fel nem címkézett csomagok vonalkódozását.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.