Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Szállodai ellenőrző kapu PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. április 25. szerda, 00:00

Securiport a szállodai textíliák ellenőrzésére

Securiport, szállodai ellenőrző kapu Securiport
A Securiport  leginkább szállodák számára kifejlesztett eszköz, amely átvilágítja a távozó vendégek táskáját, bőröndjét, s így azonosítani tudja az eltulajdonított darabokat.
A textíliákat rádiófrekvenciás chipekkel látják el, amelyek moshatóak és szinte észrevehetetlenek. Az eszköz alkalmas textíliák és egyéb értékes darabok  azonosítására is, amelyet chipekkel láttak el.
Ellátható figyelmeztető hangjelzéssel, vagy egyszerűen csak az adatok rögzítésére is alkalmas - a diszkréció megőrzése érdekében -, amelyet leltár vagy készletezés során lehet felhasználni. Exkluzív szállodák esetében a cél nem az, hogy a vendég ilyen atrocitásnak legyen kitéve a távozáskor, így itt leginkább a készletezési nyilvántartásban segít az ellenőrző pont. Esetleg az eltulajdonítás megelőzésére olyan módon szolgálhat, hogy diszkrét módon a szobákban lévő nyomtatványokon tájékoztatják a vendégeket a kapu meglétéről.
Szállodák mellett nagy mosodák személyzetének ellenőrzésére is alkalmas eszköz.
A berendezés a korábban már bemutatott RFTT rendszer egy újabb hardver eszköze, amelyet egy szintén hasonló megoldásokat kereső nagy mosoda fejlesztett ki saját részére és aztán dobott piacra.
A rendszer további elemei, és berendezései mind a nagy hatékonyságukról és pontosságukról ismertek.

Érdeklődés: Bepatek Kft - Professzionális mosodai berendezések szállodák számára www.iparimosogep-bepatek.hu
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.