Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Termék, Technológia Ipso gépek sportklubok számára

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Ipso gépek sportklubok számára PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. április 23. kedd, 00:00

Sportfelszerelések tisztítása ipari gépekkel 

Pomázi Focisuli Pomázi Focisuli

Az IPSO HD illetve CD, CW, CS típusú mosodai gépei egyaránt népszerűvé váltak a sportklubok körében, ahol egy jelentős problémát sikerül megoldani a nagyobb kapacitású és teherbírású ipari mosodai berendezésekkel.
A felhasználók elmondása szerint nagy segítséget jelentenek ezek a gépek, a háztartási gépekkel való mosáshoz képest, hiszen a mosási idő a töredékére csökken. A szárítógépekkel pedig ki tudják váltani a sokszor hely és időhiány miatti szárítási problémákat. Megszűnik az öltözők párásodása és dohszaga.

Íme a Pomázi Egervári-Halmai Focisuli SE saját véleménye:

A Pomázi Focisuli SE, 2013-ben vásárolt TAO támogatásból egy IPSO CS8 mosó-szárítógép tornyot, az egyesület mezeinek tisztításához. Korábban sok gondot okozott a játékosok öltözetének tisztán tartása, ezért merült fel az igény, hogy háztartási berendezések helyett minőségi, strapabíró mosodai gépekkel oldjuk meg ezt a problémát. A berendezést a szertárosunk nagy megelégedésére napi szinten használjuk, majd 200 sportoló, és edző, gyakorló és mérkőzés szereléseinek tisztítására. Szertárosunk szerint hatalmas segítséget jelent neki az új gép, az eddigi 2-3 háztartási gép egyidejű használata helyett, az új géppel az eddigi mosási idő töredéke alatt végez a mosással.
A gép csendes, szinte hangtalan üzemmódja lehetővé teszi, hogy az egy napon, egymás után következő mérkőzések után azonnal mosni tudjunk. Például az ifjúsági csapat szerelését a felnőtt csapat mérkőzése alatt tudja kimosni, majd a felnőtt csapat szerelését közvetlenül a mérkőzés utáni egy óra alatt, amíg a játékosok fürödnek, öltöznek, rendbe tudja tenni.
A tapasztalataink alapján, elégedetten mondhatjuk el, hogy jó döntést hoztunk, amikor az IPSO gép megvásárlása mellett döntöttünk.”

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.