Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Üzemeltetés 244 szociális intézmény használja az IPSO ipari mosodai berendezéseit Magyarországon

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
244 szociális intézmény használja az IPSO ipari mosodai berendezéseit Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. szeptember 14. szerda, 08:13

244 szociális intézmény használja az IPSO ipari mosodai berendezéseit Magyarországon, amelyből 146 kimondottan szociális otthon - derül ki a BEPATEK Kft. adatait elemezve . Ezen kívül 16 hazai kórházban vannak jelen a belga vállalat magas minőségű gépei.

Leggyakrabban a választás a 18 kg töltőkapacitású IY 180-as modellre esik, mely a BEPATEK bemutatótermében megtekinthető. Második helyen a nagyobb, 24 kg kapacitású mosó-csavarógép áll, szintén az IY sorozatból, s harmadikként a kisebb, IY 105-ös modellel találkozhatunk. Ezek a mosó-csavarógépek ipari gépek, s így félipari társaikhoz képest jóval masszívabb felépítésűek, amely lehetővé teszi, hogy akár folyamatosan működésben legyenek.

A kiváló minőségnek köszönhetően a fokozott igénybevétel ellenére a gépek élettartama eléri a 20 évet, így megtérülő befektetésnek számítanak. 27 év szervizelési tapasztalattal a háta mögött a hivatalos képviselettel megbízott cégünk elmondhatja, hogy nyugodt szívvel ajánlja berendezéseit, hiszen a folyamatosan karbantartott mosodai gépek a tapasztalatok alapján megbízhatóan működnek.

Ennek  tanúbizonyságát adják a hivatalos referencialevelek is, amelyeket szociális intézményi partnereinktől kapunk, s melyekből alább idézünk.

„A mosógépek mosási hatékonysága kiváló, használatuk egyszerű, költséghatékony.”

„2002 óta használunk IPSO mosodai berendezéseket. Intézményünk a gépek működésével, mosási hatékonyságával maximálisan elégedett, ezért is vásároltunk azóta is több IPSO mosodai gépet. A gépeknek csekély a szervizigényük, megbízhatóak, a modern vezérlések lehetővé teszik az energiahatékony üzemeltetést, s a gépek folyamatosan jól működnek.”

 

Olvassa el cikkünket a Vas Megyei Idősek Otthonában üzemeltetett mosodáról 

Kérjen további referenciát berendezéseinkről, szolgáltatásainkról: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.