Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Esetek
Újabb higiénikus mosoda átadás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. június 06. kedd, 09:50
Évi 1,6 millió kg textília higiénikus tisztítására képes a tavasszal újonnan átadott regionális mosoda a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén. A budapesti gyakorlathoz hasonlóan fogvatartottak dolgoznak a 100%-ban állami tulajdonban lévő Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. üzemében, ahol a munkalehetőség mellett folyamatos képzés is rendelkezésükre áll. 

 

Újabb higiénikus mosoda átadás A korszerű mosoda felülnézetből

 

A korszerű mosoda felülnézetből

 

Bővebben...
 
28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. május 15. hétfő, 13:01

A BEPATEK 1989-es megalakulása óta közel 1200 intézményben üzemel IPSO mosodai berendezés. A felhasználási területek között szerepel többek között szálloda, panzió, kórház, iskola, kollégium, számos sportklub, börtön, egyházi intézmények. Tavalyi felmérésből kiderült, 244 szociális intézmény használja a belga cég berendezéseit Magyarországon. Van olyan helyszín, ahol a cég alakulása óta, tehát 28 éve segíti ilyen berendezés a mosodai kollégák munkáját.

28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán  

28 éve mosnak IPSO gépekkel Pannonhalmán

Bővebben...
 
Skanzen a belváros szívében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. március 01. szerda, 08:59

Legújabb referencia helyünkön, az Urban Betyár multifunkciós étteremben jártunk

Skanzen a belváros szívében

Mit vár a modern turista ma Magyarországtól? Élményt, impulzust, életérzést, technikát, finom illatokat, ételeket, sokszínűséget? Mit vár a klasszikus turista? Magyar hangulatot, jó magyar borokat, kultúrát, hagyományt? Mindkettejük találkozási pontja kétség kívül az alapos, több mint két évig tartó technikai és tartalmi előkészítés után 2016. novemberében megnyitott Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont a Szent István Bazilika szomszédságában, ahol beüzemeltük a helytakarékossága miatt népszerű IPSO CS10 mosó-szárítótornyunkat és S kalandert . 

 

 

 

 

Bővebben...
 
A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. december 05. hétfő, 11:15

Cégünk 2011 óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, melynek idei őszi közgyűlésének a megújult bükkfürdői Caramell Premium Resort**** Superior adott otthont. Haza tértünk, hiszen az IPSO prémium gépei, mosó-csavarógépek, szárítógépek és egy vasalóhenger 2013 óta üzemelnek a szálloda mosodájában.

A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja   A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja

Bővebben...
 
Atombiztos helyen az IPSO mosógépek – Pakson jártunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. december 05. hétfő, 10:11

Egy adott termék minőségéről hogyan lehet vásárlás előtt a legbiztosabban meggyőződni? Szerintünk úgy, ha referencia partnerünknél működés közben tekinthetik meg az érdeklődők. Erre cégünk évente legalább kétszer lehetőséget kínál leendő és meglévő ügyfeleinek egyaránt.

Atombiztos helyen az IPSO mosógépek – Pakson jártunk  

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 8