Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek Szálloda Szövetségi tagság

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Szálloda Szövetségi tagság PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. július 14. csütörtök, 12:26

 A Hilton és a Kempinski ajánlásával

  szálloda szövetség

A Bepatek Kft. a budapesti Hilton Szálló és a Kempinski Hotel ajánlásával a Magyar Szálloda Szövetség tagjává vált.
A tagfelvétel Balatonalmádiban, a 35. Szálloda Szövetségi közgyűlésen zajlott, ahol Rákos Csaba ügyvezető igazgató és Csányi János, az IPSO új magyarországi értékesítési menedzsere vett részt.

A Bepatek Kft. az IPSO berendezések képviseletével és számos szállodai referencia megléte után, méltán kapott helyet a Szálloda Szövetség tagjainak sorában, s tevékenyen kíván részt venni annak munkájában.
Az IPSO professzonális mosodai berendezések, kedvező árfekvésükkel kivívták már több országban is a szállodák elismerését, így jelentős nemzetközi és hazai példa mutatja, hogy a berendezések a szállodák mosodatechnológiai elvárásainak maximálisan megfelelnek.

Rádiófrekvenciás ruhaszámlálás

ruhaszamlalo szallodaknak A Bepatek Kft. a mosodai üzletágában egy új terület megnyitásával a szállodai ruhajelölés problematikáját kívánja megoldani. Az általa forgalmazott rádiófrekvenciás chipekkel működő megbízható rendszert egy törökországi nagymosoda fejlesztette ki kifejezetten szállodák részére, s ma már hazánkban is rendelkezik referenciákkal.
A szállodák számára kifejlesztett rendszer praktikus elemei nagyon sok gondot oldhatnak meg, amely a textíliák elkeveredésével, nyomon követésével és készletezésével kapcsolatos.
Érdekes cikkeinket a berendezésekről az alábbi linkek segítségével elolvashatja.

Ruhajelölés mikrochippel

Új fejlesztések a textil-azonosító rendszerekben

Újdonság a textil-számlálásban

Az IPSO berendezések és a szállodai rádiófrekvenciás rendszerrel kapcsolatban az alábbi számokon várják az érdeklődéseket!

Tel: 06-23-521-521, 06-23-521-529

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.