Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek Barter a beszállítókkal

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Barter a beszállítókkal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. február 23. csütörtök, 00:00

Rendezze költségeit saját szobáival! Fejlesszen a Barterhotel programon keresztül!

  barterhotel barterhotel

Ismerje meg, hogyan vásárolhat a saját működéséhez szükséges eszközöket, - berendezést, terméket vagy szolgáltatást - úgy, hogy azokat saját szálláshely szolgáltatásaival egyenlítheti ki és még plusz foglaltságot is eredményez. Miért áldozna készpénzt azért, amit saját szolgáltatásaival is megválthat?

barterhotellal fejlesszen barterhotel A Gulliver BARTER Programban történő részvétel egy kölcsönösen előnyös, rugalmas üzleti megállapodás, a szállodaipar számára nélkülözhetetlen termékeket, berendezéseket, eszközöket, szolgáltatásokat kínáló, gyártó forgalmazó vállalkozások, gazdasági társaságok, vagyis Beszállítók, valamint a Szállodák/Panziók és a Gulliver Office Kft. között. A Beszállítók megrendelésekhez jutnak a Szállodáktól/Panzióktól, melyekért a Szállodák/Panziók részben, vagy teljes egészében, saját szolgáltatásaikkal fizetnek. A Gulliver Office Kft. a Gulliver Barter Program együttműködés keretében segít ezt „pénzre váltani”, így a Beszállító a Szálloda/Panzió részére eladott termékeinek, ill. szolgáltatásainak ellenértékét forintban kapja meg.
A Bepatek Kft, az IPSO mosodai üzletágával a Barterhotel program beszállítói partnerévé vált, így az IPSO mosodai berendezések elérhetőek a barter megállapodás keretein belül.

Olvassa el a részletes üzleti modellt, illetve a megvalósítás lépéseit itt!

Érdeklődését a Barterhotel Programon keresztül elérhető mosodai berendezésekről az alábbi elérhetőségeken várják: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. '; document.write( '' ); document.write( addy_text74315 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az IPSO termékekről a www.bepatek.hu oldalon tájékozódhat!

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.