Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek Újabb intézményi támogatás

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Újabb intézményi támogatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. október 18. kedd, 08:26

Vállaljunk együtt felelősséget a társadalomért

Az idei évben második alkalommal segíti kisebb összeggel partnerét a BEPATEK Kft. A Kötél Egyesület után az acsádi "Az Időskorúak Támogatásáért Alapítvány" részesült támogatásban.

A megyeszékhelytől 18 km-re fekvő település ad otthont a 184 férőhellyel rendelkező intézménynek, amely a község közepén álló Szegedy-kastély épületegyüttesében kapott helyet. Az épületben 1968 óta működik szociális otthon, 2004-ben fejeződött be egy jelentősebb rekonstrukció, melynek köszönhetően az elhelyezési körülmények javultak és a komfortfokozat növelése magasabb ellátási színvonalat tesz lehetővé.

 

Az Intézet 2003 óta használ IPSO ipari berendezéseket, gépparkjában megtalálható az IY sorozat két féle kapacitású gépe, a 11 kg-os IY 105 classic elektromos és a 24 kg kapacitású IY 240 classic elektromos ipari mosó-csavarógép. Ezen kívül üzemeltetnek DR 50 gázfűtésű szárítógépet és egy szintén gázfűtésű kalandert.

 

A pénztámogatás mellett a BEPATEK Kft. partnere, a Penta Clean Kft. jóvoltából az intézmény mosószer és öblítő adományban is részesült. 

 

 
Motyovszki Tibor (jobbra), a BEPATEK szerviztechnikusa átadja az adományt Savanyú Károly műszaki vezetőnek

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.