Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek Atombiztos helyen az IPSO mosógépek – Pakson jártunk

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Atombiztos helyen az IPSO mosógépek – Pakson jártunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. december 05. hétfő, 10:11

Egy adott termék minőségéről hogyan lehet vásárlás előtt a legbiztosabban meggyőződni? Szerintünk úgy, ha referencia partnerünknél működés közben tekinthetik meg az érdeklődők. Erre cégünk évente legalább kétszer lehetőséget kínál leendő és meglévő ügyfeleinek egyaránt.

 

Az év második felében a Paksi Atomerőmű területén üzemelő mosodát látogattuk meg, ahol lehetőség nyílt az ott üzemelő mosodai berendezések megtekintésére és a mosodai alkalmazottak megkérdezésére a gépek megbízhatóságáról. A biztonsági előírások miatt sajnos fényképekkel nem szolgálhatunk a mosodáról. Az üzemlátogatás és a Paksi Atomerőmű Látogatóközpontja és üzemi területének megtekintése után közös ebéddel zárult.

 

A mosodát üzemeltető Atomix Kft. szinte a kezdetek óta kapcsolatban áll a BEPATEK Kft.-vel, s legelső, közel 20 éves berendezések még mindig használatban vannak, s ezek mellé folyamatosan történt a géppark szélesítése. Jelenleg 2 magas fordulatszámú mosó-csavarógép, két új típusú, DR35 és DR50 szárító, egy szalagos, egy hengeres kalander, valamit karusszel présvasaló segíti a mosodai munkát. Váradi Zoltán, a mosoda vezetője elmondta, hogy a mosási feladatok gyarapodása miatt szükség volt a meglévő géppark fejlesztésére, a korábbi megbízható működés és szakszerű szervizszolgáltatás miatt az IPSO márka és a BEPATEK mellett maradtak, de a választásnál az ár/érték arány is mérvadó volt más kereskedői ajánlatokhoz képest, és az értékesítő szaktanácsadása alapján hatékonyan tudták kialakítani az új parkot.

 

6 mosási ciklus a napi átlag, a havi 12 ezer kg mosási mennyiség nyári csúcsszezonban eléri a 16 ezer kg-t. Egy műszakban négy állandó és egy időszakos munkatárs látja el a feladatokat. A mosodában saját célra és külsős partnerek számára egyaránt mosnak.  

 

Az Atomerőmű Tájékozató és Látogatóközpontját 1995-ben nyitották meg, egyéni és csoportos látogatókat egyaránt fogadnak. Vendégeink nevében is köszönjük a színvonalas vezetést, segítséget és helyszín biztosítását a Partnerlátogatás megszervezéséhez.

 

Következő mosodalátogatásunkról hamarosan tájékoztatást küldünk. 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.