Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Esetek A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. december 05. hétfő, 11:15

Cégünk 2011 óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, melynek idei őszi közgyűlésének a megújult bükkfürdői Caramell Premium Resort**** Superior adott otthont. Haza tértünk, hiszen az IPSO prémium gépei, mosó-csavarógépek, szárítógépek és egy vasalóhenger 2013 óta üzemelnek a szálloda mosodájában.

 

Csányi János értékesítő munkatársunk a BEPATEK – IPSO standjánál tájékoztatta az érdeklődőket a legújabb berendezésekről, technikai újdonságokról, mint a SmartCLEAN nedves tisztítási technológia, melyről a későbbiekben részletesen beszámolunk.

 

A közgyűlés témái közt szerepelt az aktuális adózási kérdések mellett a Tripadvisor-ral való együttműködési lehetőségek kivesézése Helena Egan globális igazgató segítségével, de helyet kapott Kovács István előadásában a munkaerőhiánnyal kapcsolatos MSZÉSZ felmérés eredménye is, s még egy kutatási beszámoló, amely a fluktuáció, munkaerőhiány okait tárta fel a szegmensben.

 

A rendezvény a színvonalas előadásokkal tele napok után gálavacsorával zárult, melyen egy fiatal bűvész tett tanúbizonyságot tehetségéről.

 

Tekintse meg további kiemelt szállodai referenciáinkat.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.