Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Tudósítás egy kiállításról

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Tudósítás egy kiállításról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. október 19. kedd, 00:00

Az Expo Detergon jártunk

expo detergo

Az október elején Milánóban megrendezett mosodatechnológiai kiállítás a magyar szakemberek körében is nagy érdeklődést váltott ki, így személyesen is sokan kilátogattak. Azoknak akik mégsem tudtak részt venni e rangos eseményen szeretnénk néhány szakmai újdonsággal érdekességgel szolgálni. Olvassa el rövid beszámolónkat!

Stahl

A német Stahl standjára ellátogató vendégek a jól bevált minőségi higiénikus gépeket, valamint a magas vasalási minőséget produkáló kalandereket tekinthették meg. A német nagy múltú cég egy újdonsággal is előrukkolt idén, a frissen kifejlesztett törölközőhajtót a szállodai iparág számára ajánlja.

cygnus vezérlés IPSO

A belga IPSO az utóbbi évek fejlesztései után még ma is az élen jár technikai megoldásaival, így figyelmét az elmúlt évben a már egyébként is korszerű vezérlésének további optimalizálására fordította. A látogatók részletes tájékoztatást kaphattak az IPSO ipari mosó-, és szárítógépek programozási lehetőségeiről, a Cygnus vezérlés segítségével, amelynek további fejlesztésével a programok még inkább felhasználóbaráttá és költséghatékonnyá teszik a kiváló minőségű belga ipari berendezések használatát.

Egy másik jól bevált termék tökéletesítésével is megismerkedhettek az érdeklődök, amelynek során az IPSO bemutatta újabb generációs szalagos mángorlóját.

Számos teszt és kísérlet előzte meg az IPSO ipari berendezések dobgeometriájának további fejlesztését, amelynek sikerét az IPSO az energiafogyasztás csökkentésével hangsúlyozta.

ustek  leolvasó USTEK

A USTEK standján forradalmian új megoldásokat, és innovatív hozzáállást tapasztalhattak az odalátogató érdeklődők.
A valójában nagymosodát működtető rádiófrekvenciás ruhajelölő rendszereket fejlesztő cég 2 érdekes újdonsággal is megjelent a kiállításon.
Az EGGWALK 2222, a fém ruhakocsi leolvasó berendezés segítségével a megjelölt és a kocsiba pakolt textíliák könnyedén és gyorsan leolvashatók, anélkül. hogy újra pakolni kellene.
Az IGLOG 511 berendezés a korábban már bemutatott Ladybug leolvasó, futószalaggal továbbfejlesztett változata, amellyel így a leolvasási sebesség hihetetlen gyorsaságra fejlődött. 1 másodpercen belül olvasta le egy zsák ruha tartalmát!
A USTEK cég által kifejlesztett újdonságokról hamarosan részletesen is beszámolunk!
Tekintse meg korábbi híranyagunkat itt!

Valamennyi felsorolt újdonságról érdeklődhet a Bepatek Kft. munkatársaitól a 23-521-521-es számon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.