Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Mosási programok a számítógépen

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Mosási programok a számítógépen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Csányi János   
2013. június 24. hétfő, 00:00

Cygnus Assist – Szoftver

Ipso szoftver

A Cygnus Assist az Ipso által kifejlesztett szoftver, amelynek segítségével saját igényeire szabhatja a mosógépben található mosási programokat egy számítógépen keresztül. A Cygnus vezérléshez tartozó szoftver beállítása után a számítógépet, vagy laptopot a mosógéphez csatlakoztatva, felölthető a mosodai berendezésre az egyedi beállítás, s így az ipari berendezések használata könnyedén professzionális szintre fejleszthető.

Jellemzői:

Felhasználóbarát: egyszerű és érthető menü a könnyebb használat érdekében

  1. A mosási program komponensek univerzális, egyértelmű ikonokkal jelöltek.
  2. Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy alapszinten módosítsa az előre megírt mosási programot képező modulokat, hozzáad-elvesz funkcióval.
  3. Egy standard infravörös kapcsolat a számítógép és a mosógép között lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt felkerüljön az új mosási program a Ipso Cygnus szoftver gépre.

Rugalmas: a szerint módosítható a mosási program, amire a felhasználónak szüksége van

  1. A Cygnus mosási programoknak nincs rögzített lefutási folyamata (mint előmosás, főmosás stb.), minden mosási tétel bármikor hozzáadható vagy eltávolítható a programból (áztatás, mosószer adagolás ideje…stb.).
  2. A mosási program címe személyre szabható vagy más nyelvre fordítható.

Környezetbarát: használatával idő, energia és víz takarítható meg

  1. Az elvégzett mosási optimalizálási folyamatok azonnal megjelennek a képernyőn, így teszik láthatóvá annak hatását.

Könnyen elemezhető: az üzemeltetés javítása érdekében

  1. A számítógépre letölthető mosási napló alapján (6000 mosási eseményt tárol) elemezhetőek a mosási folyamatok. Így megállapítható, hogy a mosoda működése kellően hatékony-e, s ez segítséget nyújt a mosoda üzemeltetésének tervezéséhez.
Kérjen ajánlatot a Bepatek Kft. munkatársaitól a legújabb vezérlésű gépekre! Professzionális megoldást találhat az Ipso berendezésekkel mosodája számára!
Ajánlatkérését ide küldje el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy érdeklődjön a műszaki kollégáktól telefonon a 06-23-521-521/1-es telefonszámon. Személyes tanácsadást az értékesítő kollégák nyújtanak az Ön telephelyén vagy a Bepatek Kft. bemutató termében.
Látogasson el a www.bepatek.hu oldalra egyéb termékinformációkért.
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.