Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Őszi szakmai rendezvény

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Őszi szakmai rendezvény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. július 16. szombat, 00:00

Konferencia egy frissen átadott szállodában

hotel wellamarin

A IV. Országos Textiltisztító Konferencia időpontja 2011. október 25-27, és a helyszíne ezúttal Zamárdiban, az újonnan felépített Hotel Wellamarinban lesz. A 2011 július 01-jén megnyílt, új wellness-szállodában 118 hangulatos szoba és apartman várja a vendégeket.  Igényes hall recepcióval, liftek, panorámateraszok a kényelmet és a pihenést szolgálják. A szálloda közvetlenül a vízparton fekszik Zamárdi központjában, nyugodt környezetben, gyönyörű panorámával a  Tihanyi-félszigetre.

Lakóegységeit a Feng-shui elv szerint rendezték be, hogy pihenni vágyó vendégek itt tartózkodásuk alatt feltöltődjenek energiával és életörömmel.

A konferenciára ellátogató vendégek az új szálloda nyújtotta kellemes wellness lehetőségek mellett szakmai ismeretekkel is bővülhetnek, amelyhez a szálloda által kialakított saját mosoda megtekintése is hozzájárulhat. Az IPSO Mosodában, 3 IPSO ipari mosógép, 2 IPSO ipari szárítógép és kalander működését tekinthetik meg, illetve a jelenlévő IPSO üzletági képviselőktől a mosoda tervezéséről és kialakításáról is kaphatnak részletes információkat.

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.