Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Bepatek Hírek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. december 16. péntek, 00:00

A Bepatek Kft megújult weboldallal nyitja az új évet!

Új weboldal_Bepatek Új-weboldal-Bepatek
A Bepatek Kft egy könnyebben elérhető, tartalmilag a két üzletágára specifikált weboldallal indul 2012 januárjában.
Az új weboldal létrejöttének célja elsősorban a weboldal ergonómiájának hatékony kialakítása és javítása annak érdekében, hogy az érdeklődők, tervezők, ügyfelek, partnerek minél inkább az általuk keresett információkra bukkanjanak.


A korábbi oldalhoz hasonlóan lesz lehetőség a dokumentumok letöltésére is, amelyek közül a műszaki jellegű tervezői dokumentumokat továbbra is rövid regisztráció és bejelentkezés útján érhetnek majd el, azonban annak menete most remélhetőleg sokkal gyorsabban fog működni.
Az IPSO mosodai gépeket üzemeltető ügyfelek számára az új oldalon is elérhetővé válik a gépek regisztrációja és így az on-line hibabejelentés.

Számos újdonságot tartalmaz majd az oldal, amelyek közül az egyik a Megoldások menüpontban található, amelyben területenként tekinthetik meg milyen típusú mosodai gépek ideálisak a terület felhasználói számára.
Változatos, színes és könnyebben áttekinthető a Bepatek Kft januártól induló új mosodai oldala, amellyel megfelelő színvonalon képviseli majd az általa forgalmazott nemzetközi gyártók és saját szakmai értékét.

Kísérjék figyelemmel
a Bepatek Kft hírleveleit, amelyben az új oldal pontos megjelenéséről tájékoztatják majd Önöket hamarosan!

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.