Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Hitel helyett, pályázat hiányában

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Hitel helyett, pályázat hiányában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. augusztus 09. csütörtök, 09:25

Mosodai gépek bérleti lehetőséggel

Ipso mosoda Ipso mosoda

Az IPSO belga ipari mosodai gépek beszerzése esetén a Bepatek Kft bérleti lehetőséget kínál a finanszírozás megkönnyítése érdekében.
Új mosoda kialakítása, vagy meglévő mosoda gépparkjának fejlesztése esetén is segítséget jelent ez a megoldás, amely akár kedvezőbb feltételeket is kínálhat a banki hitelekhez képest.

Amennyiben az egyébként piacképes vállalkozás a pénzforrásait inkább máshová csoportosítaná, de a versenyképességének fenntartása igényli a fejlesztést, vagy új mosoda esetén a beruházást, érdemes megfontolni az ipari mosodai gépek tartós bérletét.
Érdeklődését itt jelezheti: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy érdeklődjön telefonon +36 23-521-521-es telefonszámon. Az prémium minőségű IPSO berendezések számos előnyös műszaki tulajdonságáról itt olvashat!
A 38 éve a világ ipari mosodai szegmensében piacvezető IPSO gyárról olvassa el tájékoztatónkat!

További előnyöket jelent az IPSO Prémium mosoda kialakítása is, amelynek feltétele, hogy az újonnan létrehozandó mosoda gépparkja a Bepatek Kft termékkínálatából álljon össze, illetve meglévő mosoda esetén minimum 50%-a az IPSO márkát képviselje.
A feltétel teljesülése esetén nyújtott előnyökről itt tájékozódhat: IPSO Premium Mosoda

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.