Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Ipso mosógépek = Okos választás

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Ipso mosógépek = Okos választás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Csányi János   
2015. április 30. csütörtök, 00:00

SmartWave - töltet-súlyautomatika, ami az IPSO gépeknél standard
smartwave okos mosás smartwave okos mosás

Az IPSO nagy előnye, hogy évtizedek óta a professzionális ipari szegmensnek fejleszt, tervez és gyárt. Ismeri a szektor sajátosságait, a felhasználók problémáit és igényeit. Azzal kalkulál, hogy berendezéseit olyan ügyfelek választják, akik a strapabíró, de ugyanakkor gazdaságos berendezéseket preferálják. Így arra törekszik, hogy a minőségi alapanyagok felhasználása mellett olyan gépeket hozzon létre, amellyel kisebb üzemeltetési költségeket lehet elérni.

Optimalizált mosóprogramok eredménye:

 

VÍZFOGYASZTÁS

(L)

VILLAMOSENERGIA FOGYASZTÁS (KWH)

KORÁBBI MOSÓPROGRAM

133,94

2,43

OPTIMAILZÁLT MOSÓPROGRAM

100,46

1,873

MEGTAKARÍTÁS CIKLUSONKÉNT

25 %

23 %


SmartWave Ipso okok mosás Ipso okos-mosás

SmartWAVE

Az okos-mosás SmartWAVE technológiája: minimális fogyasztás + maximális teljesítmény

SmartWave vagyis az okos-mosás technológiájának is nevezett fejlesztés lényege, hogy minimálisra csökkenti a fogyasztását a berendezésnek, azonban teljesítményét maximálisra növeli.

Az Ipso gépeket okos-mosógépekként is nevezhetjük, hiszen olyan forradalmian új töltet-súlyautomatikát használnak, amellyel a mosógép az adott textília vízfelvevő képességének megfelelően képes a vízszintet kialakítani a mosáshoz a ciklus ideje alatt.

Olvasson még többet az IPSO ipari mosógépekről: ITT

Amikor tisztításról van szó, nincs két olyan anyag, amelyet egyformán kell kezelni. A SmartWAVe az egyetlen technológia a piacon, amely foglalkozik ezzel a problémával. Más gyártók egy automata súlymérő rendszert alkalmaznak, hogy meghatározzák, mennyi vizet kell használni. A SmartWAWe szabadalmaztatott műszaki technológiája, amely a vízfelvevő képesség ellenőrzésén alapul ezt egy lépéssel tovább viszi. A SmartWAVe a ciklus elején automatikusan meghatározza a szennyes ruha vízfelvevő képességét és eszerint módosítja a vízszinteket a mosási program minden lépésében.
Azon túl, hogy figyelembe veszi az anyag összetételét, megkülönbözteti azt is, hogy száraz vagy nedves ruha került-e a gépbe, és eszerint alakítja ki a vízszintet.
Ez a tulajdonság része az Aries vezérlésnek és minden Ipso mosó-csavarógép standard részét képezi.

Kérjen gyorsan, egyszerűen ajánlatot: IPSO ajánlatkérés ITT!

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.