Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Ügyfélközpont Barcelonában

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Ügyfélközpont Barcelonában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2015. július 01. szerda, 00:00

Az Alliance Ipso központjában járt a Bepatek Kft.

Csányi János az IPSO kereskedelmi menedzsere Csányi János az IPSO kereskedelmi menedzsere

Alliance Customer Center. Az IPSO meghívása jóvoltából a Bepatek Kft. ellátogatott Barcelonába, ahol megtekintette a legújabb európai Alliance, vagyis az IPSO anyavállalatának központját. "Smart Choice for Laundry" az IPSO legújabb szlogenje, "Okos választás a mosodák számára!"

  Az IPSO mosodatechnológiai gyártó új arculata Az IPSO mosodatechnológiai gyártó új arculata Így várták a Bepatek Kft-t Barcelonában az Alliance Customer Centerben Így várták a Bepatek Kft-t Barcelonában Alliance Customer Center Ipso Barcelona Alliance Customer Center Ipso Barcelona

A Bepatek Kft kollégái, mint az Ipso kiemelt európai disztribútorának képviselői, 3 napot tölthettek a napfényes Barcelonában, miközben az új sorozatú Ipso mosodai berendezések legújabb marketing kampányának részleteit is egyeztették az anyavállalat új marketing igazgatójával.
Az amerikai vállalat által létrehozott ügyfél centrum az IPSO berendezéseket és az IPSO márka arculatát hivatott bemutatni, s bármely európai érdeklődő számára nyitva áll, aki szeretne betekinteni az IPSO mögött álló vállalati és technológiai háttérbe. Aki ellátogat ebbe a komplexumba átérzi milyen stabil, tapasztalt és ügyfélközpontú háttér áll az IPSO mosodai berendezések mögött. Az új arculattal és márkaépítő elemekkel design szempontjából is a megfelelő helyre emelkedett a műszaki és technológiai szempontból már az élvonalban lévő ipari mosodatechnológiai gyártó.
Ezt azok számára, akik érdeklődnek az IPSO mosodai berendezések iránt a Bepatek Kft megpróbálja majd "közelebb" hozni a hamarosan (várhatóan szeptemberen) megrendezésre kerülő Bepatek IPSO Nyílt Napok 2015 elnevezésű eseményén. Az esemény időpontjáról hamarosan beszámolunk.
Regisztráljon a www.iparimosogep-bepatek.hu oldalon, hogy Ön is értesüljön a közelgő rendezvényről.

IPSO bemutatóterem Barcelonában IPSO bemutatóterem Barcelonában Az IPSO marketing igazgatójával és közép-kelet európai ker-i igazgatójával Az IPSO marketing igazgatójával és közép-kelet európai ker-i igazgatójával

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.